Acer Aspire R 13 transformerių serija pelnė 2015 CES apdovanojimą inovacijų srityje  (0)

Acer pranešė, kad ji buvo paskelbta 2015 CES inovacijų apdovanojimų laureatu už konvertuojamų nešiojamųjų kompiuterių Aspire R 13 seriją. Į šią prestižinę programą įtrauktus produktus vertina komisija, kurią sudaro garsūs nepriklausomi pramoninio dizaino specialistai, nepriklausomi inžinieriai ir žurnalistai, pagerbdami išskirtinį dizainą ir inžinerijos pasiekimus, kuriant vartotojams skirtus pažangiausius elektronikos produktus 29 produktų kategorijose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aspire R13 ekranas yra tvirtinamas šonuose prie Acer unikalių vyrių „Ezel Aero HingeTM“, kurie leidžia ekraną pasukti 180 laipsnių kampu, todėl nešiojamasis kompiuteris gali būti naudojamas šešiais skirtingais būdais:

  • Nešiojamojo kompiuterio režimas numatyta tiksli ir patogi klaviatūra maksimaliam produktyvumui.
  • „Ezel“ režimas – viso ekrano režimas patogesniam skaitymui ir naršymui ir internete.
  • Stendo režimas - lengviau braižyti schemas, rašyti pastabas, dalyvauti virtualiose diskusijose su kitais dalyviais ar redaguoti iliustracijas. Stendas yra pakankamai tvirtas piešiant ir atliekant kitus veiksmus jutikliniame ekrane.
  • Planšetės režimas – sudaro galimybę R13 naudoti kaip planšetę naršymui internete, žaisti žaidimus ar žiūrėti vaizdo įrašus. Ekranas puikiai tinka korpuso rėmui, todėl tai racionalus patobulinimas ir lengva laikyti.
  • Ekrano režimas patogu peržiūrėti nuotraukas ir vaizdo įrašus ar žaisti žaidimus su kitais.
  • Palapinės” režimas - ideali ekrano padėtis, kai erdvė yra ribota, pavyzdžiui, lėktuve erdvę riboja sėdynės nugarėlė.
Be to, Acer užpatentavo dvigubo sūkio vyrių sistemą, kuri palaiko ekrano stabilumą, naudojant jutiklinę navigaciją; sistema tvirtinama prie kalto U rėmo, kuris, be to, padeda padidinti standumą, kartu apsaugant nešiojamojo kompiuterio ploną konstrukciją. Šie unikalūs vyriai leidžia „Aspire R 13“ monitoriuje suderinti tradicinio atverčiamo nešiojamojo kompiuterio produktyvumo savybes su planšetinio kompiuterio patogumu. Plonas ir lengvas ne mažiau kaip 1 colio storio ir sveriantis tik šiek tiek daugiau nei 3 svarus, nešiojamasis kompiuteris, be to, yra dar ir labai patvarus. 13,3 colių jutiklinis ekranas ir išorinis antvožas- abu įdėti į ploną, tačiau tvirtą įdėklą, pagamintą iš „Corning®Gorilla® Glass 3“. Ekranų yra arba labai aukštos raiškos (WQHD) (2560 x 1440) arba pilnos aukšto lygio raiškos (FHD) (1920 x 1080). Nuotraukos, vaizdo įrašai, žaidimai ir pristatymai yra stulbinamai vaizdingi ir detalūs; tekstas ryškus ir ypatingai aiškus. Abiejuose ekranuose naudojama „Zero AIR GAP“ technologija, kuri užtikrina gyvus, labai realius vaizdus. Ji sumažina atspindžius, padidina kontrastą, sukuria nuostabiai ryškius ir švarius vaizdus ir pagerina skaitomumą saulės spinduliuose. FHD modeliuose naudojama „IPS“ technologija, kuri suteikia platų matymo kampą, todėl idealiai tinka bendrinti filmus ir nuotraukas ar pristatymus. Be to, „anti- fingerprint“ (apsaugos nuo pirštų atspaudų) technologija padeda pašalinti dėmes, todėl ekraną lengviau valyti, o Corning naujai sukurta „AR / ETC“ technologija sumažina atspindžius ir pagerina ekrano kontrastą. Įdiegtas šviesos jutiklis automatiškai reguliuoja ekrano ryškumą, gerinant ekrano vaizdą, kad būtų lengviau matyti ir skaityti patalpoje, kur naudojamas apšvietimas.

„Aspire R13“ serija taip pat gali būti naudojama su pasirenkamu „ Acer Active Pen“, braižymui, kūrybai ir bendradarbiavimui. Rašiklis veikia su Acer išskirtine „pen –enabled“ programine įranga, „Acer Hover Access“, kuri yra iš anksto įdiegta visuose modeliuose, o taip pat naudojama keletas novatoriškų programų darbui ar žaidimams: užrašams, tapybai bei redagavimui.

Be savo puikaus novatoriško dizaino,„Aspire R13“ serija apima galingas technologijas, todėl jie greiti ir reaguoja į įvairiausias vartotojo darbo ir pramogų reikmes. Siekiant maksimalios spartos, modeliai siūlo „Intel Core i5“ arba „i7“ procesorius, iki 1TB(1) kietus kaupiklius „Solid State Drives“ su RAID-0 palaikymu ir iki 8GB atminties(2).

Pažangiausios garso funkcijos apima „Dolby Digital Plus“ (namų kinas) su kino erdviniu garsu ir „Acer Purified Voice“ (išgrynintas balsas), o taip pat aparatūros (dvigubo masyvo mikrofonas) ir programinės įrangos (balso atpažinimo ir garso apdorojimo) derinį. Sertifikuotas "Skype™“ užtikrina interneto kameros vaizdą / vaizdo pokalbius, konferencinius pokalbius, VoIP skambučius ir balso komandas- visa tai yra labai švaraus garso.

Kad galingas Aspire R13 veiktų tyliai ir sklandžiai, Aspire R13 gali didžiuotis dviguba oro įsiurbimo sistema patogiam ir tyliam duomenų apdorojimui kompiuteryje. Dirbant kompiuteriu visą dieną, modeliai su FHD ekranu užtikrina iki 8 valandų(3) nepertraukiamo darbo tiekiant maitinimą iš baterijų.

„Acer malonu būti pagerbtam šiuo prestižiniu apdovanojimu“, sakė Maarten Schellekens „Acer Global Marketing & Branding“ viceprezidentas. "Aspire R13“ sujungia protingą konstrukciją ir išmanias funkcijas, gerinančias darbo ir žaidimų sąlygas. Tai puikus nešiojamasis kompiuteris tiems, kurie nenori naudoti tradicinio dizaino nešiojamojo kompiuterio, bet nori daugiau galimybių ir lankstumo“.

Į apdovanojimų sąrašą įtraukti produktai vertinami remiantis jų inžinerine, estetine ir dizaino kokybe, numatomo naudojimo / funkcijų ypatybėmis ir vartotojų įvertinimu, lyginant produkto dizainą ir inovacijas tiesiogiai su kitais produktais rinkoje ir šiuo metu esamomis unikaliomis / naujomis savybėmis.

Produktai, pasirinkti CES inovacijų apdovanojimams, atspindi novatorišką dizainą ir inžineriją kai kurių  šiuo metu ateinančių į rinką produktų ir paslaugų, atspindinčių naujausias technologijas.

2015 CES inovacijų apdovanoti produktai puikuojasi CESweb.org/Innovation, kur išvardintos produktų kategorijos, taip pat nurodytas kiekvieno produkto pavadinimas, gamintojo informacija, aprašymas, nuotraukos ir URL.

-----------

1)Talpa: (MB = 1 milijonas bitų; GB = 1 milijardas bitų)
2)Specifikacijos skiriasi priklausomai nuo modelio.

3) Faktinis baterijų tarnavimo laikas kinta priklausomai nuo produkto techninių sąlygų, kompiuterio nuostatų ir programinės įrangos arba paleidimo savybių. Maksimali visų akumuliatorių talpa priklausomai nuo laiko ir naudojimo

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(10)

Komentarai (0)