Mokslininkų išvada: vėjo jėgainės sveikatai nekenkia

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2014-12-12 11:32
Tai su šia gaida turėtų baigtis kaimynų leidimo prašymas, jei išlaikomos apsauginės zonos savo sklype.
Shinigami 2014-12-12 14:13
Optimistas. Žmonėms visiškai nusispjauti į tai ką sako mokslininkai ar kiti gerbiami asmenys. Žmonės bet kuri mokslininką kurio tyrimo rezultatai prieštarauja jų asmeninei nuomonei gali lengvai pavadinti nekompetentingu. Ir jei reikia rašyti skundus ar paduoti į teismą. Asmenys prieštaraujantys jų asmeniniai nuomonei jiems nėra autoritetas.
immortallt 2014-12-12 14:22
Shinigami, puikiai žinau, kad deja nebus, taip kaip rašiau aukščiau, bet taip turėtų būt. O tai ir toliau Vokietijoje kiaulių ūkiai bus statomi su mažesniais reikalavimais ir daug lengviau, nei Lietuvoje.
Kilgoras Trautas 2014-12-14 20:55
Labai neseniai gyvsidabris, švinas, asbestas, UV buvo nekenksmingi, nelabai rsenai ir gama spindulių kenksmingas poveikis žmogui aptiktas. Taip, kad moksle niekada negalima statyti "taško", o ypač jei yra net menkiausios abejonės. Kitaip gali likti kvailio vietoje. O čia tik vienas tyrimas kuris kažkokių poveikių .
Skeptikas 2014-12-14 22:15
, 2)jonizuoja aplinkinį orą (tikrai kažkur skaičiau delfi tipo portale), gimdo mutantus, artina pasaulio pabaigą ir gali sukelti 3 pasaulinį karą !!! Tokiems egzpertams patartina palįsti po šaltu dušu, tai gal suaktyvėjus kraujotakai pagerės smegenėlių darbas.
immortallt 2014-12-14 22:37
tokies sekspertams reiktu pasidometi, kaip kenkia anglimi kurenamos katilines, atomine, ypac Cernobilyje ar Japonijoje. Arba nesenai buvusi straipsni paskaityti galetu, apie Rusijos atominiu atlieku savartynus jurose, ar tiesiog pluduriuojantis laivas. Beje, miestuose daug daugiau pauksciu uzsimusa i pastatus, nei i mentes. Per keliasdesimt metu manau pilnai prisitaikys pauksciai ir dar sumazes kiek palenda po mentimis. Viskas kenkia, o labiausiai laikas. Tik issitraukti is kisenes argumenta "neimanoma irodyti, kad neknekia" yra tas pats, kas sakyti, kad tu raganius ir tave sudeginti ant lauzo reikia. Na siais laikais, tiesiog rekia pedofilas. Irodyti, kad nesi pedofilas negali, tai tiesiog nulinciuos. Kokius pautus su pimpalu nukapos ir tiek. Pagal tavo argumentacija, jie bus teisus, tu negali irodyti, kad nesi pedofilas.