„Microsoft“ pristatė ne tik naujos kartos „Windows 10“ sistemą, bet ir holograminį kompiuterį (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

1hitkillhack 2015-01-22 06:33
Pagal mane, neįmanoma sukurti vienos OS visiems įrenginiams... Čia tas pats, kaip sukurti transporto priemonę kuri tiks laukams arti ir mieste pasivažinėti. Bus eilinis "viskas viename" šlamstas be galimybės įjungti/išjungti nepageidaujamas funkcijas.
stdio 2015-01-22 07:12
Mes surinkome ir nuplagijavome visus google bei apple pasiekimus, kad jie būtų prieinami ir Jums. Pagarbiai, Microsoft.
hellboy 2015-01-22 08:38
nesamone visiska apsoliuti ypac ta holograma tipo ir baisiausia kad ji naudojama tik per holografinius akinius vat jeigu sukurtu be akinius tai butut kitas reikalas gal verciau palukesiu koky 10 meteliu
bahuriux 2015-01-22 08:59
O man priesingai net seiles istyso nuo tu hologramu, o su akiniais dar geriau, vaizdas ryskus ir tikslus, tik zinoma patys akiniai neapatogus daiktas. Tik pagalvok kokios galimybes dizaineriams, inzinieriams ir tt. Bet visa tai px palyginus su galimybe paleisti zaidimus simuliatorius su sferiniu apzvalgos lauku (speju kad pradzioj labai pykintu ) ir siaip galima ne tik zaisti bet ir kurti zaidimus.
Creatium 2015-01-22 09:29
HoloLens gražu. O bet tačiau, kaip naudotis dviems žmonėms, kai turimas tik vienas tas daikčiukas? Filmų dviese nepažiūrėsi. Kompu ką padarei neparodysi (nebent per ekraną). Tad monitorių vistiek reik pirkt, televizorių vistiek reikia pirkt. Jeigu viskas veiks kaip video, tai bus tikrai įdomus ir naudingas dalykas. Dizaineriam, architektams ir visiems kitiems, kuriems aktualūs tokie dalykai. Namų useris tokį žaislą įsigys tik dėl žaidimų.
Kadras 2015-01-22 09:49
Jei daigtas tinka viskam, vadinasi netinka niekam... Tos plytos, tiesiog sleikstuli kelia... O apie holograminius akinius, filmuke taip grazu, bet kaip atrodys realybeje, tai visai kitaip atrodys ir priedo blue screen ismes Nzn nors ir kaip nepatinka apple kompanija, bet gal reiks pereiti prie mac...
Pauliusgl 2015-01-22 11:47
Nu čia jau seni bairiai. Jau turbūt kokius metus nemačiau bluescreen, o jei ten kartą per metus išmeta, tai nematau tame problemos. Aišku, gal tiems ir lūžinėja, kurie nesigaudo ir užteršia kompą visokiom šiūkšlėm, ypač tom, kur susiinstaliuoja su kokiu nors softu, nes retas, kuris skaito ant ko varnelės uždėtos. Apie straipsnį: tie HoloLens, tai man patiko. Suprantama, kad neprilygsta holografiniam vaizdui be akinių, tačiau mums kolkas geriau nelabai pasiekiama ir turim ką turim. Tik manau, kad realybėj jie taip gražiai neveiks, tai ar ties kažkuriom vietom lagins, ar nepagaus normaliai pavirčių pakreipimo kampo, ar dar N galimybių suklupt su šitu reikalu.
Paprastas_zmogus 2015-01-22 11:56
O aš kaip Apple vartotojas likau labai maloniai nustebintas. Microsoft tikrai keičiasi ir tai yra labai gerai. Vakar MS parode daug įdomių sprendimų, pamačiau, kad jie pradėjo suvokti kokį potencialą turi su PC+Phone+Xbox. Šaunuoliai Taip buvo ir dalykų, jau matytų kitur, bet daug svarbiau tai, kad Microsoft pabudo iš miego.
Simintis 2015-01-22 12:50
Mačiau ir geresnių parodijų. Kaip dizainieriui ne OS rupi, ja praktiškai nesinaudojam, į įranga su kuria ant galvos praleisti teks 4-8 valandas per dieną. Ir taip pat programos. Kiek laiko dar užtruks autodesk kol išbaigs savo paketą tokiam darbui. Taip pat abejoju patrauklumu visą projektavimo laiką mosikuoti rankomis kaip dirigentui. Apžvelgti 3D objektą 3D aplinka yra labai patogu, bet valdyti mostais ar balsu labai vargina. Tiesa, kadangi sėdėjimas labai neigiamas fizinis poveikis, rekomenduoju kartu išrasti ir pirštines, kad kontrolei užtektu judinti delnus ir pirštus. Štai su tokiu komplektu ir debesų sistema, projektuoti galėčiau bet kada, kur tik galiu turėti susietą nešiojamą kompiuterį ar sparčią prieigą prie debesų sistemos. Kaip dėl reprezentacijų, tai jau nebe 90s ir normaliems žmonės rankomis skerėčiotis nebereikia. Visuose video rodo apibraukinėjimus ranka. Dėl dievo meilės, kas čia per pasityčiojimas. Joks apibraukimas negali būti toks greitas kaip vienos tiesės brėžimas, automatiškai žymint iškerpant stačiakampį. Kas naudoja lightshot tipo programas, tas žino kaip tai veikia. Ir apskritai kompiuteriuose žymėjimas ovalu neturi prasmės, kaip kad stačiakampis yra kur kas aiškiau ir labiau dera prie bendro stiliaus. Ir mosikavimas rankomis prie didelio ekrano taip pat visiškai neestetiška. Mes turim planšetes kuriose ir atliekama demonstracija ir viskas ko reikia tai lengvo ir patogaus retransliavimo į pagrindinį ekraną ir/arba kitas planšetes. Online žaidimams daugiau kaip dešimt metų, bet online office paketo po šiai dienai nėra. Excel share workbook funkcija tiesiog invalidiška, turint omenį jog vartotojai nori realiu laiku dirbti ir matyti pakeitimus savo excelije. Google tai senai siūlo, tik funkcionalumas neatitinka rimtesnės įstaigos poreikių. Vienas OS visiems įrenginiams. Su tuo dar nesiginčiju, bet viena GUI skirtingiems įrenginiams yra absurdas. Net jei tavo stalinis kompas yra su lietimui jautriu ekranu, tai baksnoti 4,5" nokia ir 32" All-in-one tipo sieninį kompiuterį visiškai ne tas pats patogumas. Vienas OS - 3 GUI. Kišk tą patį į telefonus, į savo xbox, į PC, apjunk viską viena debesų sistema ir turėsi tobulą komplektą ir minimalias išlaidas jos kūrimui, ir didelę naudą, kadangi pilna ir išbaigta sistema bus tik tada kai turėsi visus tris įrenginius.
mirtis 2015-01-22 19:24
Man patiko, daug zada, ypac bendra app store, pagaliau sulauks stipraus programeriu demesio. Visad tikejau MS, tik maniau toki sprendimai bus dar pries 2 metus Vistik labai teigiamai vertinu viska ka parode, saunuoliai...
Habib 2015-01-23 21:49
As nezinau apie ka cia kalbama. Nebematau jokio bliu skryno (nemaciau ne karto)jau nuo tu laiku kai isleido w7 ir ji susimeciau. Nesuprantu ka jus darot su kompais, kad ji dar vis matot?. Ar cia inertiskai snekat apie bliu skrynus, nors ju ir nebuna?
Habib 2015-01-23 22:02
Su hologramom darba galesi padaryt greiciau - sakykim pritaikyt kazka kazkur interjere daug patogiau ir vaizdziau realioj erdvej (hologramoj) nei ploksciam vaizde monitoriuj, todel tavo darbas eisis greiciau, reiskias uzuot sedejes 4-8 val prie monitoriaus tu turesi but 2-4 val su ta iranga ant galvos. Cia is principo, kaip pvz. Kitas likusias darbo valandas galesi tiesiog rukyt arba kita projekta daryt.