Google, Facebook ir Yahoo nuomonės sutampa: dabartinio interneto laukia mirtis  (1)

Davoso mieste (Šveicarija) vykusiame Pasauliniame ekonomikos forume dalyvavo ir Google valdybos pirmininkas Ericas Schmidtas, kuris pranašavo, kad mums įprastas Internetas, kokį mes jį matome dabar, ateityje išnyks.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Leidinio The Hollywood Reporter teigimu, kai Erico Schmidto buvo paprašyta išsakyti savo nuomonę dėl interneto ateities, buvo pareikšta, kad jis išnyks.

„Aš atsakysiu jums paprastai: internetas išnyks. Ateityje bus tiek daug įrenginių, daviklių ir dėvimos elektronikos, su kuria sąveikaujate, jūs to netgi nepajausite. Internetas jūsų gyvenime bus visą laiką. Matysime labai įdomaus, smarkiai personalizuoto ir interaktyvaus pasaulio atsiradimą“, – teigė E.Schmidtas.

Facebook vyriausioji operacijų direktorė Sheryl Sandberg, pritardama E.Schmidto mintims, mano, kad internetas yra svarbus būdas išreikšti žmonių mintis. Šiuo metu tik 40 proc. žmonių visame pasaulyje turi prieigą prie interneto, o jo plėtra suteiks precedento neturinčias ekonomines galimybes.

„O, aš labai didelė optimistė. Įsivaizduokite, kad mes galime padaryti taip, jog interneto prieigai plečiantis, pasaulis padidėtų 50-60%“, – teigė S.andberg apie galimas rinkos perspektyvas.

Savo ruožtu, Yahoo generalinė direktorė Marissa Mayer pareiškė, kad personalizuotas internetas yra daug geriau, nei įprastas, tačiau pabrėžė, kad jos kompanija neparduoda asmeninių vartotojų duomenų trečioms šalims. Taip pat pridūrė duomenys priklauso vartotojams, todėl jie juos ir privalo kontroliuoti.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(38)
(-30)

Komentarai (1)