Slūgsta susidomėjimas Google Glass akiniais  (0)

Programinės įrangos kūrėjai paskutiniu metu praranda susidomėjimą paprastiems vartotojams skirtomis programėlėmis akiniams Google Glass.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša naujienų agentūra Reuters.

Daugelis tų, kurie vis dar domisi Google akiniais, stengiasi persiorientuoti į profesionalams skirtų programėlių sritį.

Šaltinis taip pat pažymi, jog verslo klientai jau gauna Google Glass, naudojant schemą „moki už vieną, gauni du“. Bandomieji Google Glass Explorer variantai vis dar siūlomi už 1500 $, nors eBay juos galima įsigyti ir dvigubai pigiau.

Viename iš reginių žurnalistai pastebėjo vieną iš Google įkūrėjų Sergey Brin be išmaniųjų Glass akinių. Į klausimą, kodėl jis neturi su savimi paskutiniu metu visur nešioto įrenginio, S. Brin atsakė, kad paliko jį automobilyje.

Aišku, šio įvykio nereikėtų įvardinti kaip pačios Google susidomėjimo naujaisiais akiniais praradimu – interneto giganto atstovai tikina, kad vartotojams skirta Glass versija jau ruošiama debiutui, o ilgas paruošimo procesas būtinas trūkumų šalinimui.

Beje, žurnalistų apklausti programinės įrangos kūrėjai tiki, kad arba visai prarado susidomėjimą šia platforma, ar savo idėjas stengiasi pritaikyti verslo segmentui – čia prognozuoti paklausą daug paprasčiau.

Google išmanieji akiniai vis dar nėra labai paplitę, todėl ne visi kūrėjai linkę rizikuoti ir leisti pinigus jiems skirtų programų kūrimui. Kai kuriuos kūrėjus apskritai netenkina Google Glass galimybės. Ar Google akiniai bus populiarūs, pamatysime ne anksčiau kaip 2015 m. pradžioje.

FACEIT. LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: