Neįtikėtina: Samsung Electronics dirba daugiau žmonių, nei Apple, Google ir Microsoft kartu paėmus  (5)

Visiems žinoma, kad Samsung yra pasaulinio lygio korporacija. Būtent ji turi didžiulį mobilių įrenginių asortimentą, o reklamai išleidžia sumas, kurios prilygsta kai kurių šalių metiniam BVP. Visoms užduotims įvykdyti reikia daug darbuotojų – daugiau, nei Apple, Google ir Microsoft kartu paėmus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu Samsung Electronics dirba apie 275 000 žmonių. Tai yra penkis kartus daugiau nei Google. Nenuostabu, kad vos per tris šių metų ketvirčius korėjiečių gamintojas suspėjo išleisti 46 išmaniųjų telefonų ir 23 planšetinių kompiuterių modelius.

Palyginimui: šiuo metu Google dirba kiek daugiau nei 47 700 tūkst. žmonių, tuo tarpu galutinai pardavus Motorola Mobility, jų skaičius sumažės apie 3900. Apple dirba apie 80 300 darbuotojų, iš kurių 42 000 dirba mažmeninės prekybos segmente.

Kompanijoje Samsung programinės įrangos kūrimu užsiima 40 506 darbuotojai, tuo tarpu Google šia užduotimi užsiima 18 593 žmonės. Nuo 2011 m. Samsung programuotojų skaičius padidėjo net 45%; tikėtina, kad didžioji jų dalis užsiima galybės mobilių įrenginių modelių palaikymu.

Pramoninės gamybos srityje kompanijoje Samsung dirba 159 488 žmonių, iš kurių 33,5% dirba P. Korėjoje, 21% – Kinijoje, 20% – Pietryčių Azijos regione, 3,9% – Šiaurės Amerikoje.

Reikia pažymėti, kad Samsung Electronics yra sudėtinė korporacijos Samsung Group dalis, tuo tarpu iš viso po prekės ženklu Samsung pasislėpusios apie 80 kompanijų, kurios užsiima nuo ledlaužių iki dangoraižių statybos.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(12)
(0)
(12)

Komentarai (5)