Ko iš tikro vertas karinis Rusijos laivynas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2015-01-30 18:00
- Rusijos teritorija išsitęsusi ir pasiekia beveik visus vandenynus. Tad kam jai tie lėktuvnešiai. Raketinės gynybos bei puolamosios sistemos daug svarbiau nei laivynas; - Laivynas būtų reikalingas tik sausumos pajėgų permetimui bet ir tai tik į kitus žemynus. - JAV kita situacija. Jos teritorija daug mažesnė daug ir mažesnės sąnaudos jos gynybai. Tad čia galima daugiau dėmesio skirti mobilumui vandenynuose. Be to JAV teritoriškai izoliuota. Sienų karantinas daug paprastesnis nei Rusijoje. - Visgi Rusijos armijos būklė niekada nebuvo įpatingai gera. Jie labiau pasižymi kiekybine ginkluotės gamyba.
SaMaras 2015-01-30 21:36
o kas nusprendė kad rusijai reikia didelių laivų.. esmė ji diktuoja sąlygas.. jei rusija knibžda vakarai grasina, jei ji nurims iš vakarų pusės nemanau kad bus agresijos rusijos atžvilgiu.. tai ekonomiškai geriau turėti daugiau mažesnių laivų nei kelis didelius. Kuzia tai senai atgyvena, ir vienas lauke ne karys.. jei jį vienintelį pakeisti kažkuo super druper moderniu stebuklų nebus, nes prieš vakarus vienas lėktuvnešis nieko nepadarys, o tik bus target Nr1 vandenyje. Nors beždžionė ar su granata ar su automatu ar su kinžalu nekoks derinys.. geriau neturėtų nieko. Tik juokas ima kai mūsiškiai džiaugiasi kad tie keli tūkstančiai kareivėlių bent jau apginkluoti kažkuo trimituoja kad užperka ar gauna kokios labdaros ir tipo mes jau jėga galinti sudaryti bėdų.. o TEN pas juos technika senstelėjusi tai jie negalės kariauti.. ir tie seni surūdiję triperiai tokiais kiekiais pridarytų daug bėdų bet kuriai kariaujančiai šaliai
Niko 2015-01-31 15:01
Tai kad visa rusija mažai ko verta.
DJ_LFS 2015-02-02 02:00
Manau, kad jei rusija ir visi jos zombiai žviegia, kad vakarai ją puola, tai kodėl gi nepasinaudojus tokiu puikiu momentu ir iš tikro pradėti tą valstybę skaldyti į daugybę mažyčių bedančių valstybėlių? Pvz skatinti separatizmą Sibiro Liaudies Respublikoje? Kodėl Kinijai nepasiūlius dalį rusijos teritorijos?
wizby 2015-02-02 10:11