iOS 8 ir Android 5.0 Lollipop: kuri veikia stabiliau?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DarkNRG 2015-02-17 19:14
Na kaip gi cia taip gaunas? Juk iOS yra tokia 'isdirbta' beveik iki tobulybes, pasak apple fanboy'u. Ir sia tau kad nori..
w00xer 2015-02-17 19:32
idomu koks windows phone stabilumas? Teko netus naudotis, tai nepamenu, ar man telefonas isvis buvo pakibes
Paprastas_zmogus 2015-02-17 20:18
Iš kur pas tave toks fanatizmas...?
DarkNRG 2015-02-17 21:46
Nesu nei vienos OS ar telefonu brando fanatikas - naudoju tai, kas man tuo metu priimtiniausia. 5 metu laikotarpyje, turejau 3 skirtingu firmu telefonus. Jeigu apple sukurtu kazka man priimtino, naudociau ir as. (nors labai nenoreciau prisidet prie sitos niekingos kompanijos pelno..) o kolkas ten nematau absoliuciai nieko gero. Tiesiog, po daugybes nesamoningu pasisakymu ir kitu marazmu is apple, ir ju fanboy'u puses, negali nesusilaikyt nekomentaves
Paprastas_zmogus 2015-02-17 21:55
Aš, kaip normalus vartotojas, produktą vertinu pagal tai, koks jis yra, o ne kokius "marazmus" kalba to produkto vartotojai. Kitaip niekada nenaudočiau jokio Google produkto Taip pat, 0.2 procento skirtumas taip pat man nesukelia noro eit į internetą ir parašyt kokį durną komentarą "hahaha kaip ios išdirbta...". Taip pat, niekas neklausė tavęs, ką tu matai, ar nematai gero Apple produkcijoje. Straipsnis visiškai ne apie tai.
DarkNRG 2015-02-17 22:43
Mano pirmame komentare nieko fanatisko nebuvo, (greiciau ironija), tai kas taves prase rasinet kazka apie fanatizma? Straipsnis taip pat ne apie tai. Kodel nevartoju apple produkcijos - jau parasiau. Jinai, absoliuciai manes netenkina, o tai, kad ja gaminanti kompanija, man kelia antipatijas, turbut yra sutapimas.. 0,2 % irodo, kad nera didelio skirtumo tarp abieju OS spartos. Taciau apple fanboy'jai, rekauja pastoviau kokia ju OS 'isdirbta' nelaginanti visai, kaip iki iOS visiems dar labai toli, o androidas tai kazkas is vis is akmens amziaus.. Po tokiu testu, tai jau verta komentaro
Paprastas_zmogus 2015-02-17 23:00
Kalbi kaip mažas vaikas... Ta prasme prie ko čia kažkokie fanbojai? Dabar tu pats kaip fanbojus šneki. Ar straipsnis rašytas "apple fanboy'jaus"? Ne. Ar jame parašyta kažkas panašaus "žiūrėkit Android fanai, kokie iOS ideali". Irgi ne. Tai kokia tavo tos "ironijos" prasmė? Išeina, kad replikuoji į kažką, kas net nebuvo pasakyta. Jei tau perskaičius bet kokį straipsnį apie Apple, iškart pradeda galvoje skambėti kažkokių mistinių žmonių pareiškimai ir tu jauti didžiulį norą atskirsti į balsus, skambančius tavo galvoje, tai siūlyčiau galvą pasitikrinti, nes tai jau nėra normalu... PS.: nevartoju aš Android, bet noro palikinėti "ironiškus" komentarus kažkodėl neturiu. Įdomu kodėl..
DarkNRG 2015-02-17 23:57
Matyt todel kad humoro jausmo neturi..?
Paprastas_zmogus 2015-02-18 08:16
Prie ko čia fanbojai? TU man ir pasakyk, nes kiekviename komentare juos mini... Ar kažkas tave įskaudino praeityje, kad niekaip pamiršti negali, ką tau pasakė... ? Kadangi tavo komentaras buvo pirmas, tai ir susidaro toks įspūdis, kad atskirtinėji savo galvoje esantiems balsams... Taigi turbūt ką noriu pasakyti, skambėtų taip: Kodėl tu taip užsiciklinęs ant to, ką tau kažkada kažkur kažkas pasakė? Jeigu tau taip nepatiko, ką tas kažkas tau pasakė kažkada, tai tu su tais žmonėm ir ginčykis apie tai Ir dar, lyg kalbėjimo su savim būtų maža, straipsnyje kalbama apie 0.2 procento skirtumą... O tu čia ardaisi lyg tai būtų kokių 50 procentų skirtumas Apple nenaudai... PS. Ačiū, kad patvirtinai mano nuomonę, kad didžiausi fanatikai yra apple-hater'iai Jų neapykantai nėra ribų ir išeiginių
GM 2015-02-18 09:34
Taigi aiškina tau normaliai, kad pašiepia Apple fanbojus, o ne patį Apple ar iOS... O tu tai visada pirmasis atskubi ginti viską, kas susiję su Apple ...
slawcka 2015-02-18 11:06
Taip, viską gerai DarkNRG sako, o tu Paprastas_zmogus esi rimtai kažkoks įsižeides apple gynėjas- fanbojus, nors dediesi visiškai neutraliu. Prieš kokią savaitę straipsnyje pirmas atlekei komentuoti mano pasisakymų apie android pranašumą prieš iphone. Išvada- bent neapsimetinėk , kad tu neutralus , bei nekabink kitiems fanbojaus etiketės, kai panašu, kad pats toks esi.
Jomajo 2015-02-18 11:15
uzmyne paprastam skaudzia vieta... ehc taip sunku susitaikyti... juk cia apple ir stai - niekuom nepranasesne
Simplicity 2015-02-18 11:21
yra neutralus diskusijose: Mac vs. PC, iOS vs. Android.
Paprastas_zmogus 2015-02-18 11:31
Aš neapsimetu neutraliu. Aš tiesiog esu sveiko proto vartotojas ir nesielgiu kaip mažas vaikas. T.y. nerašinėju kvailų komentarų iš serijos "hahahahaha, žiūrėkit visi, ši platforma, kurios nenaudoju, kažkur pasirodė blogiau. hahahaha!" Atrodo, kad jeigu rytoj Apple visiškai subankrutuotų, Android fanatikams tai būtų laimingiausia diena gyvenime. Nieko nėra blogiau už Apple hater'ius. Tai tik telefonas, žmonės.
slawcka 2015-02-18 12:27
nepastebėjai, kad pats keli daugiau bangų nei reikia? O ir kodėl gi nepasidžiaugus žmogui, kad android lenkia stabilumu IOS, juk android visada buvo dėl to keikiamas. ? O tu iškart užsipuoli žmones, kad jie fanatikai. Ar kai įžeidžia APPLE, jautiesi lyg tave būtų įžeidę?
Paprastas_zmogus 2015-02-18 12:36
Įžeidę? Kaip sako amerikonai: I COULDN'T CARE LESS Aš negalvoju apie tai, koks stabilus/nestabilus yra Androidas. Aš tik žinau, kad man iOS yra superinė sistema. Man žiauriai patinka iOS, visai nepatinka Android. Bet tik tiek. Tik žiūrint iš žmogiškos pusės, labai liūdnai iš šono atrodo žmonės, kurie laiko savyje tiek pykčio/neapykantos...
moo 2015-02-18 15:01
Na su Lollipop Androidas pasidarė tiesiog puikus. Negaliu atsidžiaugti stabilumu, paprastumu valdyme t.y. usability (kartu ir dideliu funkcionalumu jei reikia), gerokai geresniu baterijos laikymu, mažesniu resursų reikalavimu ir t.t. Mano UX puikus, tiek pat kiek ir su iOS, tikrai ne mažiau, o ir daugiau. True story. Tik geležį reikia pasirinkti ne ekonominės klasės arba ne kokio gamintotojo su fetišu interfeisų modams. Dėl , abiejose stovyklose yra po 2 grupes plius minus: Apple 1 - pavartoję nevykusį arba ekonominės klasės Androidą, nusivylę ir pamatę tą juodą kontrastą perėjus. Apple 2 - niekada nevartoję Android su normalia geležim (arba gamintoju), bet chebroje visi turi o dar girdėjau, kad čia statuso reikalas. Android 1 - pavartoję nevykusį iPhone, nusivylę ir pamatę ką ir kiek duoda kiti. Android 2 - niekada nevartoję iPhone, bet arba draugai, arba pinigų stygius, arba maištas prieš pižonizmą neleidžia jo pirkt. Ir ką? Visi neteisūs.
trapecijus 2015-02-18 15:30
čia maždaug viską į savo vietas sudėliojo. Aš savęs fanbojum nelaikau, bet jeigu tokiu būčiau įvardintas, tai būčiau priskirtas Apple 1 grupej. Tiesa tik skirtumas šioks toks, kad nusivylimas atėjo panaudojus ne ekonominės klasės telefoną, o flagmaną. Tiesa, jokios nuoskaudos nelaikau ir neinu prišikt į komentarus, kur straipsny rašoma apie Apple konkurentus. Nejaučiu tam poreikio.
moo 2015-02-18 15:49
Kažkur lyg minėjai, kad tai buvo Samsung S2. Turiu bičiulį, kuris prie iPhone perėjo nuo maždaug tų pačių metų Samsung ACE (visiškas ekonomas). Tai įsivaizduok, koks jam šokas buvo. Psichologiškai jam išvis net į rankas dabar paimt ką kitą nesinori: Android juk š krūva. Reikalas tas, kad tie laikai baigėsi. Tiesa, ir dabar galima nusipirkti ekonominės klasės Androidą arba Samsungą ( ), bet normalių firmų (HTC, LG, Sony) flagmanai su nauju softu yra puikūs.
Gediminas Jurgaitis 2015-02-18 18:28
paprastuoli tu turbut juokauji DDD po kiekvieno komentaro atbegi papezet apie savo dieva apl, o cia kitus fanatizmu kaltini jei cia ir yra nors vienas fanatikas tai tu pirmas is ju