Apple nesnaudžia: bandys įsigyti Tesla Motors kompaniją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2015-02-19 08:55
Tikiuosi neparduos. O tai už kiekvieną nuvažiuotą km dar atskirai mokėsi Apple. Spausi stabdį, išmes, kad \ Susitvarkykit savo supistą ir pasenusią sistemą. Jau pusmetis kaip šūdą mala ir dešimtmetį nemačiau tokios idiotiškos sistemos, kad kabutės išnaikintų teksą, nes įjungia kažką. Ne technologijų, o mamyčių forumas greičiau.
w00xer 2015-02-19 10:05
labai nuviltu, jeigu parduotu. O del kabuciu komentaruose negaliu nepritart!
VikceII 2015-02-19 11:25
ir poto butu taip https://www.youtube.com/watch?v=Nx7v815bYUw
01 2015-02-19 12:42
Neduok dieve... tada visiškai apleis kompus...( Negi i senatve ir vėl reikės pradėt dirbti su PC mašinomis? ((
mnv 2015-02-19 13:28
Jooooo, o tada reiketu pirkt iPadangas, apple varztus, nano valytuvus, retina priekini stikla ir kita sh su ju antkainiais GG
min 2015-02-19 13:29
Tikriausiai todel ir nemegstu Apple
1337 2015-02-19 13:35
Jau matau kaip jie neatidaromai užklijuoja kapotą ir viską kas įmanoma padaro nestandartiniu ir neremontuotinu, o be sim kortelės ir apple accounto automobilis turbūt išvis neveiks Apsaugok dievuli nuo applo ir jų "mes žinom geriau" požiūrio automobilizme.
enjoy.slurm 2015-02-19 15:58
Fuck Apple.. Pirmas Tesla Apple modelis butu minimum 5x brangesnis negu dabartiniai Tesla, jau nekalbant apie anksciau minetas iPadangas, iValytuvus, iSedynes ir kitoki iSlamsta uz kuri papildomai dar moket reiketu. Negadinkit mano ateities automobilio obuoliai jus
Xdmin 2015-02-19 21:57
ir kuom tai skiriasi nuo dabartiniu automobiliu? Ir dabar pardavineja su tuscia basic ir premium komplektacijom. O po kapotu lyst tai nebent pasiziureti kaip atrodo viskas pora kartu, nes batareiku gi pats neremontuosi.
Tadasp 2015-02-20 10:29
Visų pirmą kiek iš jūsų nusipirktumėt tą automobilį ir kiek jūsų įpirktumėt. Žmonės kurie neturi Apple komentuoja koks Š yra Apple ir taip toliau. Pasinaudotumėti Apple kompiuteriais, telefonais ir suprastumėte kaip ten viskas paprasta ir kokybiška. Todėl, kad OS yra jų ir kompiuteriai jų. O palyginus su Windowsais tai didžiulis nesusipratimas. O jei grįžtant prie automobilių, tai geriau būtu, kad įsigytu Apple, paspartintu elektromobilių raidą, bet atsižvelgiant į iPhone išleidimą tai būtu klausimas kaip dažnai pasirodytu tie automobiliai, kas kiek laiko išeitu naujas modelis ir panašiai.
immortallt 2015-02-20 10:59
Ta basic komplektacija jau yra premium. Premium tik tiek, kad galingesnis variklis+akumas didesnis. Sekantis tesla modelis ~35k USD. Turiu rimtų minčių jį įsigyti. Kokybiškas daiktas nuo stalo nukritęs nesuskyla Taip pat kokybiškam daiktui nereikia kurti dirbtinių nesuderinamumo barjerų su kita įranga bei suteikia laisvę vartotojui, o ne diktuoja jam sąlygas bei neaiškina, koks jis degradas, kad telefono laikyti nemoka. Papasakok man, kaip Apple paspartins Tesla plėtrą? Tesla turi ~30mlrd. Pagrindinės problemos susijusios su plėtra - laikas. Apple laiką moka sustabdyti? Naujų modelių išleidimas vėlgi remiasi į gamybą. Kiek prisimenu, Apple neturi automobilių gamybos linijų. Apple produkcija iš esmės nėra bloga, tik jos kaina kosminė. Įrangos nesuderinamumas ir požiūris į klientus daug ką atstumia. Tame tarpe ir mane. Tesla požiūris skiriasi. Jie realiai kuria inovacijas, o ne "pirmieji pristatome vaizdo pokalbius", kai Nokia telefonai dar ant symbian besisukę Klaipėdoje jau prieš 8 metus tai galėjo daryti.
Paprastas_zmogus 2015-02-20 11:31
immortallt, Tavo požiūris labai neigiamas apple atžvilgiu, nes tu pasirenki matyti tik tai, kas tau nepatinka. Žinoma dar ant viršaus dar sutirštini spalvas ir prašau. Turim neobjektyvią poziciją, daugiau remtą emocijomis, o ne faktais. Galima paimti tokį pavyzdį: Lightning kabelis telefonams ir ipadams. Kažkur girdėjau labai įdomią mintį: Lightning kabelis įkūnyja tai dėl ko vieni Apple nekenčia, o kiti mėgsta. Iš vienos pusės - nestandartinis laidas ir dar nepigus. Bet iš kitos pusės - labai kokybiškas, kompaktiškas ir patogus. Apple heiteris niekada nepripažins pastarojo sakinio. Jis sutiks tik su primu ir jam šis pavyzdys automatiškai tampa įrodymu, kad viskas, ką daro apple yra tik spjūvis klientams į veidą ir pinigų darymas. Noriu pasakyti, kad neapykanta didžiausia tik pas tuos, kurie mato tik neigiamus aspektus ir nežino/nemato/nenori matyti teigiamų.
Sonnerie 2015-02-20 22:42
Apple teigiami aspektai prasideda tik tada, kai turi susipirkes visa apple ekosistema. Ir dar visi tavo draugai ir pazistami, kad bent daina ar foto galetum jiem atsiust. O apple UI paprastumas manes irgi netraukia, kai kartu yra ir tiek apribojimu. Mano akim, viskas is apple yra skirta mainstream'ui. Taip, esu naudojes ir iphonus ir macbookus. Vienintelis dalykas, kuris man patinka, tai ju kokybiskas padarymas ir medziagos.
laimius 2015-02-22 22:02
Apie Lightning kabelio kokybe atsiliepimai gan prasti kad luzta netoli junties ir labai daznai. Na nera prasti apple prietaisai. Bet kaina irgi. Man kaip tik idomu kas bus kai nupirks. Gal daugiau amerikieciu perses is v8 trucks i tesla. Nors geriau google nupirktu, ju kainos ir kokybes santykis geriausias atrodo. O tas kelias reklamas jau kaip nors pakesim.
punktyras 2015-02-22 22:13
Nujaučiu, jei įsigytų Apple, nebesulauktume
Kadras 2015-02-23 00:59
Deja bet ne.. Nes apple vieni aktyviausiu patentu troliu