Google išsigando: „Xiaomi mums kelia realų pavojų“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2015-02-20 11:00
Google programos prikištos reklamos. Todėl gal ir gerai, kad atsiras kita programų vieta su mažiau reklamos. Net camera ir grotuvas prikišti reklamos atsiųsti iš google play, ne šeip maži langeliai, o per visą ekraną atsiranda reklamos langas.
slawcka 2015-02-20 11:57
Vėjus čia šneki. Manai kiniečių porgramėlių gamintojai neprikiš reklamos į nemokamas programėles? Kaip jiem kitaip užsidirbti? Beto oficialios androido fotiko apsas ar kiti niekada nekiš tau reklamų. Kitą kart žiūrėk ką siuntiesi, arba pirk mokamą appsą, ir nebus tau reklamų. Vienaip ar kitaip , google sprendimai ir appsai visada bus 100 kart kokybiškesni nei kiniečiečių, ar kitų neaiškių veikėjų.
kestutisz 2015-02-20 12:29
Google Android SDK niekur nemačiau privalomo reikalavimo į bet kokias kuriamas programas įdėti reklamos bloką, tik kaip galimybę. Tikrai ne google problema, jog programų autoriams norisi ir uždirbti kažką. Visada galima pasirašyti nuosavas programas :) Būtent Camera atveju yra puiki OpenCamera net su source'ais, kurie tikrai kompiliuojasi ir veikia.
Atk 2015-02-20 13:43
Galima pragyventi su 1000 dolerių per dieną, o galima su 1 doleriu per diena. Tarip ir čia, galima nemokamai daryt ir pragyvent, o galima prikišt reklamų ir pragyvent. Google paieškos sistema pradžioje beveik neturėjo jokių reklamų ir tapo labai populiari, nes net mažytė reklama bovo labai pastebima ir jos patalpinimas labai daug kainavo. O kai pilna reklamų, tai blaško vartotoją ir tada kenčia nepatogumus visi ir reklamos neafektyvios ir vartotojai susierzinę ir tas, kas leidžia talpinti reklamas mažai uždirba, nes reklamos pigios, nes vartotojai jų nespaudžia. Nes išpuiksta ir nori dar daugiau uždirbti ir jau viską beveik paverčia į vieną reklamą, o tada ir vartotojai pradeda nusisukti, nes reklamų pilna prikišta. Windows yra pilna programų, kurios geros ir be reklamų, o kodėl Android to negali padaryti, kas maišo? O su deafult kamera buvo bagas ir todėl norėjau išbandyt kitą. Vieno grotuvo audio taip pat neužteko, kuris buvo deafult.
kestutisz 2015-02-20 13:58
Tai kas neleidžia kurti savo? Jei bus nemokama ir be reklamų tai net "originalų" autoriai nelabai galės pasiskųsti nes tiesiog kaip ir nėra ko prisiteisti iš to kuris nesiekia uždirbti?
lucy 2015-02-20 14:00
Čia maždaug pasirinkimas, kas nori jog tave šnipinėtų JAV ar Kinija
slawcka 2015-02-20 14:59
vėl nusišneki. Ar nepastebėjai, kad pasaulyje vyrauja kapitalizmas? Koks kvailys tau nemokamai kurs geras programas ir net nebandys iš to uždirbt reklamom ar kitais būdais? Tada dar kart sakau, arba naudok programes kurios ateina kartu su androidu, arba pakrutink smegenėles ir paieškok programų, kurios neprievartauja reklamom. Tokių pilna.
slawcka 2015-02-20 15:04
Šnipinėtų.. niekam eilinis vartotojas kaip tu patikėk nerūpi, jūs "šnipinėjamieji" kalbat, lyg google su juodais busikais seka tave iš paskos ir žiūri ką darai. Tai tik marketingas, džiaukis kad "šnipinėja" - gauni geresnius pasiūlymus iš google, o ir bent reklamas matai kurios skirtos tau. Kas geriau - pamatyt reklamą apie įklotus, ar naują automobilį? Apie žymiai pranašesnius pliusus nešneku.
Atk 2015-02-20 15:18
Bet google gali prisižaisti su šituo. Microsoft SDK nesiūlo kurti programas, kad ten būtų prikišta reklamų, o google SDK siūlo. Google ir taip su android populiarina savo vardą, o dar ir reklamų prikištas android. Galėtų geriau kūrėjai prašyti, kad jiems aukotų, pinigus, tada nebūtų tarpininkų ir keksmingų reklamų. Koks nors įspėjimas pradžioje galėtų būti, kad jei galite, paaukokite mums pinigų, kad palaikytumėt programą. O ne įkyrios reklamos per visą ekraną ir dažnai išlendančios, kai tik yra internetas. Google gali prisižaisti. O Kinai pasiūlis su mažiau reklamų, nes jie nelaikys, kad tai mažas uždarbis, o išpuikę amerikiečiai ir europiečiai laikys, kad ten tam tikras uždarbis yra per mažas ir todėl reikia didelių reklamų. Todėl kinija ir ištrūko dabar į priekį, nes jie darbštūs ir mažai už darbštumą ima atlyginimo, o Amerika išpuikus, daro mažai, o atlyginimą ima dideli ir todėl jai nesaldžiai tai atsilieps, o Kinai šaunuoliai.
Anonimiausias 2015-02-20 15:47
Tai jo, toks yra google marketingas, viskas nemokamai, tai už darbą reklamų šen bei ten prikiša. Asmeniškai pačiose google programose nemačiau niekur reklamų, jie ideda sourca ne google programų kūrėjams užsidirbti iš google reklamų, su tomis pačiomis programomis google irgi gauna pinigų. O google tai tik pati save reklamuoja. Jei nori prisisiūsk .apk pro versijų, ir netrukdys tau tos reklamos, pofik tuos updeitus. Yra pasirinkimas, naudok produktą kokį tik tais nori, android nemanau kad dar greitai žlugs dėl kažkokio xiaomi, nebent pradės chaltūrint dėl to kad bijos prarasti rinką, tai čia jau jo, gobšumas, tada rinkčiaus xiaomi, bet nemanau kad jei siuntesi programėles iš xiaomi store nebus ten reklamų, tai vienodai tada.
slawcka 2015-02-20 19:47
Tai aišku kad ir xiomi visokie reklamų prikiš anksčiau ar vėliau. Na bet kartais geriau geras appsas su reklama , nei jokio appso. Vat windows, niekinis tas marketplace jų. Vien dėl to nesirinkčiau , nors pats OS ir telefonai man gražiai žiūrisi.
FtBall 2015-02-20 20:51
Akivaizdu, kur paredagavau.
Kadras 2015-02-21 01:24
Turbut populiariausias ir žymiausias kinu zaidimas Flappy bird buvo prikistas reklamu, is kuriu per diena uzdirbdavo apie 50k doleriu. O principe, praktiskai kiekvienoje normalesneje programeleje yra galimybe remove ads uz tam tikra mokesti
FtBall 2015-02-21 11:25
tiklys 2015-02-21 14:52
Flappy bird sukūrė ne kinas, bet vietnamietis.