Unikalus „Mercedes-Benz“ limuzinas įveiktų net šarvuotį (Foto, Video)  (0)

Aukščiausio lygio „Mercedes-Benz“ visureigis G63 AMG yra vienas iš galingiausių, grubiausių ir prabangiausių tikrą bekelę galinčių įveikti visureigių rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dauguma G klasės vairuotojų automobilį vertina už jo pravažumą ir grubų stilių, bet kai kuriems vairuotojams reikia daugiau, nei tvirta važiuoklė. Tai supratę šarvuotų automobilių specialistai iš Kanados „Inkas Group“ sukūrė milijono dolerių vertės šarvuotą G klasės limuziną, kuriame net ir labiausiai įsibaiminę šeimininkai gali jaustis saugiai. Net ir standartinis „Mercedes-Benz G63 AMG“ yra itin įspūdinga transporto priemonė. 2,5 tonos sveriantis visureigis iki 100 km/val. gali įsibėgėti per 5,3 sek. Bet „Inkas“ sukurtas pailgintas G klasės limuzinas palieka nepamirštamą įspūdį. Matiniais juodais dažais nudažytas automobilis iš išorės atrodo rimtai ir grėsmingai, bet daugumą patobulinimų gali matyti tik šeimininkas. Visas visureigio kėbulas, įskaitant ir langus, yra šarvuotas bei atsparus įvairaus kalibro kulkoms. Automobilio dugnas gali atlaikyti net keleto granatų sprogimą. Kad būtų lengviau išvengti pavojaus, ant limuzino prikabintos visą perimetrą stebinčios stebėjimo kameros. Šis G63 varomas rankų darbo 5,5 litrų darbo tūrio V8 formos 544 AG varikliu.

Jo salonas įrengtas pagal aukščiausius prabangos standartus, tam panaudota gausybė medienos bei švelnios odos. Salone taip pat yra satelitinė televizija, šaldytuvas, baras ir lengvai pasiekiamas pistoleto dėklas. Visus prabangos ir saugumo priedus galima valdyti iš keleivio vietos per integruotą „iPad Mini“.

Automobilyje įrengta net avarinė oro valymo sistema, kuri esant reikalui gali veikti iki minutės ir sukurti salone kvėpavimui tinkamą aplinką.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(36)
(4)
(32)

Komentarai (0)