Belgai sunerimę: „Facebook pažeidžia mūsų teises!“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Eič 2015-02-25 18:47
1. Kai registravotės, patys pažymėjote langelį "Perskaičiau taisykles ir sutinku su jomis". 2. Nematau, kas nustatymuose gali būti sudėtinga. Nori ką nors padaryt privatu - tiesiog paspaudi mygtuką "Privatu". Problems? Nee. blyn. Žmonės jau ant tiek susi*isę, kad net tiek tingi pagalvot.
slawcka 2015-02-25 20:34
Kas cia isvis per isshsip****** , nepatinaka- nenaudok feisbuko, bijai but sekamas, nesinaudok google. Verkia valstieciai, kad mat jiem feisbukas per sudetingas, galvoja kad ju nereiksmingi gyvenimai domina didziasias kompanijas- jom tik statistika bei raktazodziai rupi, kad reklama geresne parodyt, ar pasiulyt kazka pagal pomegius bei lokacija. As manau tai pliusai. Gi faktas, kad jei produktas yra nemokamas, reiskia tu esi produktas. Ir negali but cia isvedziojmu..
FtBall 2015-02-25 21:12
Už viską reikia sumokėt. O kai reikia mokėt, prasideda bėdos. Nori socialinių garantijų - moki mokesčius valstybei. Nori feisbuko - moki feisbukui. Skirtumas tik tas, ką moki. Vienu atveju moki pinigus(mūsų atveju - tiesiog uždirbi mažiau), kitu atveju, parduodi savo "elgesį","tapatybę".