Lenovo A7000: pirmasis pasaulyje išmanusis telefonas su Dolby ATMOS (Video)  (1)

MWC 2015 renginio metu buvo oficialiai pristatytas Lenovo A7000. Modelis išsiskiria puikia technine specifikacija ir patrauklia kaina, tačiau labiausiai specialios žiniasklaidos dėmesį atkreipė jo Dolby ATMOS technologija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak gamintojo, tai pirmasis išmanusis telefonas, kuriame panaudota ši daugiakanalio garso sistema. Norint mėgautis nauja garso patirtimi, žinoma, prie A7000 įrenginio reikia prijungti ausines.

Lenova žada, kad visi naujo modelio naudotojai iškart pastebės geresnę garso kokybę, kurią užtikrina Dolby ATMOS pritaikymas. Muzika ir atskiri garsai turėtų būti tikroviškesni ir sudaryti sklindančių iš aplinkinės erdvės garsų įspūdį. Skamba įdomiai, tačiau ar pasitvirtins šie Lenovo pažadai reikėtų palaukti – viską parodys pirmieji įrenginio testai ir bandymai.

Kalbant apie techninę specifikaciją, reikėtų pažymėti, kad išmanusis telefonas yra aprūpintas 5,5 colių IPS HD ekranu, aštuonių branduolių 1,5 GHz taktinio dažnio Mediatek procesoriumi, 2 GB RAM atminties ir dviem 8 ir 5 Mpix skiriamosios gebos kameromis. Įrenginys taip pat turi 8 GB vidinės atminties, microSD kortelių lizdą, 2900 mAh talpos bateriją. Telefonas palaiko dviejų SIM kortelių funkciją ir LTE jungiamumą. Visuma veikia Android 5.0 Lollipop operacinės sistemos pagrindu.

Lenovo A7000 kaina siekia 170 dolerių. Prekyba prasidės šį mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(13)
(2)
(11)

Komentarai (1)