Panevėžio vairuotojų kantrybę 2-ą naktį iš eilės bandė sugedęs modernus šviesoforas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sub 2015-03-20 13:10
Pastaruoju metu pareigūnai labai stebina, nes nesugeba valdyti situacijos. Kur dingo jų pareigybė, ęsant šviesaforo gedimams, stoti į sankryžos vidurį ir nurodinėti su lazdele. O jie matai patarinėja vairuotojams, tipo be jų patarimų patys vairuotojai nesupranta.. Fuck Police. Kažin ar ęsami jauni pareigūnai be sugebėtų normaliai lazdeliai kryptis rodyti..
Nerkus 2015-03-20 14:49
Nežinau ar naktį yra reikalas stovėti sankryžos viduryje ir reguliuoti eismą. O iš kitos pusės koks ten reguliavimas, jei dega raudona šviesa, dar o policininko sankryžoje gali visai nepamatyti.
bahuriux 2015-03-21 20:25
Tai tiek to ismanumo. Siandien susinervinau nerealiai jau antra karta papuoliau ant Klaipedoj tilzes gatves gelezinkelio sviesoforo, pralaukiau 5 minutes (vietoj vakaruose iprasto dalyko 60 - 90 sekundziu) pravaziavo traukinys nudar dantis sukandes kentejau, laukiu toliau dar po 5 minuciu pravaziavo silumvezis be vagonu, nu ok viskas beveik normaliai, kaip postsovietinei respublikai, bet raudona sviesa issijunge tik dar po 10 minuciu, o uz tai jau jo&7^@!^^@76, b!@7, kaip nervai nelaike. Gal zinot kur galeciau paskambinti, kad tas kas atsakingas uz tai, butu del to ismestas is darbo?