Analitikų vertinimai: naujieji Samsung flagmanai - šūvis pro šalį ar į dešimtuką?  (0)

DRAMeXchange užtikrina, kad Samsung kompanija gali tikėtis gerų naujų flagmanų pardavimų rezultatų ir šiais metais turi šansą realizuoti daugiau kaip 55 mln. išmaniųjų telefonų vienetų užsakymų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taivano DRAMeXchange prognozuoja, kad korėjiečiai šiais metais parduos apie 50 mln. Galaxy S6 ir Galaxy S6 Edge vienetų. Prognozė atrodo taip:

  • Antrąjį ketvirtį Samsung parduos 22,2 mln. naujų išmaniųjų telefonų;
  • Trečiąjį ketvirtį – 16,2 mln. vienetų;
  • Ketvirtąjį – 12,6 mln. telefonų.

Samsung tiki, kad nauji flagmanai padės kompanijai išlaikyti lyderio pozicijas išmaniųjų telefonų rinkoje.  Negalima pamiršti ir kitų išmaniųjų modelių, kurių įvairovė tiesiog stebina - tolesnėje nuorodoje galite peržvelgti kokie Samsung išmanieji siūlomi vien tik Lietuvoje.

Pastaruoju metu ant korėjiečių kulnų lipa Apple, kuri kiekvienais metais parduoda vis daugiau iPhone įrenginių. Ar situacija pasikeis? Laikas parodys. Vienas dalykas yra aiškus – pradžioje Galaxy S6 ir S6 Edge tikrai sulauks nemenko susidomėjimo, tačiau prisiminkime, kad vien tik ketvirtąjį praeitų metų ketvirtį Apple pardavė daugiau kaip 70 mln. iPhone telefonų. Tai iš ties fenomenalus pasiekimas, jei dar įvertinant ir tai, kad iPhone telefonų asortimentas yra kur kas kuklesnis už Samsung.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(2)
(14)
(-12)

Komentarai (0)