Revoliucija ekranų pasaulyje – sulankstomi išmanieji telefonai  (0)

Kompanijos „Samsung“ atstovas paskutiniame interviu pripažino, kad sulankstomi ekranai išmaniuosiuose telefonuose bus naudojami jau 2016 metais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ar kažkada populiarūs atverčiami telefonai, tik su gerokai modernesne forma, vėl užkariaus rinką dideliu mastu? Tai visai galimas dalykas. Vienas „Samsung Display“ vadovų teigia, kad jau kitais metais prekyboje turėtų atsirasti išmaniųjų telefonų, kuriuos bus galima sulenkti perpus.

Toks sprendimas leistų projektuoti įrenginius su dideliais ekranais, kurie lengvai tilptų kiekvienoje kišenėje. Tačiau nereikėtų pamiršti apie kelias technologines kliūtis, esančias našaus atverčiamo telefono sukūrimo kelyje.

Visų pirma, gamintojui reikėtų didžiąją dalį elementų patalpinti viršutinėje arba apatinėje korpuso dalyje. Be to neaišku, ar tokioje konstrukcijoje pavyktų pritaikyti atitinkamai talpią bateriją ir ar sulenkus telefoną jo šoninė sienelė nebūtų pernelyg plati.

Įdomūs ir paskutiniai LG kompanijos veiksmai. Didelį įspūdį daro jau išlenktas „G Flex2“, o koncerno užantyje – taip pat ekranai, kuriuos galima susukti į ritinį prototipai bei skaidrūs P-OLED.

Pirmieji turėtų rasti savo pritaikymą televizoriuose ir planšetiniuose kompiuteriuose, o antrieji leis mėgautis papildytos realybės privalumais be specialių akinių. Korėjos gamintojo teigimu, šie sprendimai komercinėje rinkoje pasirodys jau 2016 metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(33)
(3)
(30)

Komentarai (0)