LG apkaltinta Samsung buitinės technikos gadinimu  (0)

Kompanijos LG Electronics pagrindinėje būstinėje Seule (P. Korėja) atliktos kratos. Tai yra teisminio proceso dalis, kuriame LG aukščiausio lygio vadybininkai kaltinami gadinus konkurento Samsung buitinę techniką, rašo The Financial Times.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kratų metu buvo paimti dokumentai ir kompiuterių kieti diskai, kuriuose buvo informacija apie praėjusių metų rugsėjį vykusią parodą IFA 2014. Taip pat patikrinta LG buitinės technikos gamykla, esanti P. Korėjos mieste Čchanvone.

Samsung dar 2014 m. rugsėjo mėnesį padavė LG į tesimą, kaltindama jos penkis aukščiausio lygio vadybininkus tuo, jog šie sulaužė keturių Samsung skalbimų mašinų dureles (kai kurių kaina siekia $2700) prieš pat IFA 2014 atidarymą.

Samsung tvirtina, kad ji turi vaizdo kamerų įrašus, kuriose matyti, kaip LG vartotojiškos elektronikos padalinio vadovas Jo Seong-jin ir kiti kompanijos atstovai gadino konkurento buitinius prietaisus.

LG nepripažįsta kaltės ir pareiškė, kad paduos Samsung į teismą dėl šmeižto ir įkalčių klastojimo. Savo ruožtu, konkurento produkcijos gadinimu apkaltintas Jo Seong-jin sutiko bendradarbiauti su teisėsauga, tačiau teigia, kad skalbimo mašinų negadino, tvirtindamas, kad Samsung skalbimo mašinų durys yra prastai pagamintos.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(12)
(2)
(10)

Komentarai (0)