Simpatiškas ir kompaktiškas žaidimų kompiuteris iš ASUS: naujasis ROG GR6  (0)

Asus paskelbė naujo kompiuterio nuotraukas. Jau iš pirmo žvilgsnio matyti, jog gamintojas ištikimai išlaiko GR8 ir GR8S modelių stilistiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastebimi pokyčiai slepiasi po korpusu. ROG GR8 kompiuteryje yra integruota GeForce GTX 750 Ti vaizdo plokštė, o GR6 modelyje Asus pritaikė mobilią vaizdo plokštę Nvidia GeForce GTX 960M.

Žvelgiant iš techninės pusės, šios plokštės paremtos tokiu pačiu GPU GM107 projektu su 640 CUDA branduoliais. Tačiau remiantis Nvidia specifikacija, pasirodo, kad GeForce GTX 960M turi šiek tiek spartesnę GPU nei GTX 750 Ti, tačiau lėtesnes RAM atminties sistemas.

Remiantis Asus pristatyta informacija, ROG GR6 kompiuteris yra paremtas penktos kartos Intel Core (Broadwell) procesoriumi. Gamintojas nepateikė tikslaus modelio/modelių, kurie turėtų būti pasirinktinai prieinami.

Taip pat yra žinoma, kad ROG GR6 bus aprūpintas dviejų juostų belaidžio tinklo 802.11a/b/g/n/ac valdikliu su GameFirst II technika, kurie turėtų užtikrinti mažesnius vėlavimus. Be to viduje atsiras vietos dviems 2,5 colių kietiesiems diskams arba SSD, taip pat bus Asus SupremeFX garso valdiklis ir laidinių tinklų 1 Gb/s (Intel) valdiklis.

Naujo Asus kompiuterio ROG GR6 kaina ir paleidimo į prekybą terminas kol kas dar nežinomi. Gamintojas atskleidė, kad bus prieinamos versijos su stilistiškai prie kompiuterių priderintomis klaviatūromis ir pelėmis.

Nors kaina ir nėra žinoma, galima lengvai nuspėti, kad ji bus nemaža. Praktiškai visa ASUS ROG žaidimų  kompiuterių serija išsiskiria kokybiškais parametrais, bet ir atitinkama kaina. Pvz., tolesnėje nuorodoje galite peržiūrėti poros ASUS ROG žaidimų kompiuterių specifikacijas ir lietuviškas kainas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai (0)