Greitai automobilis įskųs girtuoklį vos jam palietus vairą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gediminas Jurgaitis 2015-04-24 17:39
Automobilis turetu iskusti apie visus pazeidimus, greicio virsijima, lenkimus neleistinose vietose, per ilga vairavima vieno vairuotojo, girtuma, parkavimus neleistinose vietose ir pan. visi rekautojai galite uzsiciaupti, nes automobilis visu pirma yra transporto priemone, o ne pasismaginimu vieta gaideliams. Pats stengiuosi vairuoti kuo tvarkingiau, raginu ir kitus taip elgtis.
bahuriux 2015-04-24 22:53
Apsimaus pirštines ir bbd toks girtuoklis, ant tokių sistemų. O su įskundimu policijai, tai čia pievų pievos. Pirma ta sistema neleis užvesti variklio ir dar, kad mažai nepasirodytu mentai bauda duos?
bahuriux 2015-04-24 22:59
Aš norėčiau, kad pas tave ir butu ta sistema įrengta, kaip pats rašai, duodu kepure prišikt, algos tau neužtektu jei tik bandytum per diena bent 20 km nuvažiuoti. Ir nesidėk šventuoju, nes neįmanoma vairuoti idealiai palei taisykles, žmogus ne kompas padaro daug nežymiu nusižengimų, o juos susumavus 'užsirukytum' kaip reikalas. Pparasčiausiai lenkdamas kaip žadi neviršyti greičio, busi 1-2 minutes priešpriešinėj juostoj? Per tą laiką pravažiuosi ne viena ištisinę linija. Taip kad nereikia lia, lia.