Nauja technologija telefoną įkrauti leis per Wi-Fi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2015-05-08 09:45
Tik įdėjus į dėklą nelieka ryšio?
Popasz 2015-05-08 12:17
Įdomu kam priklauso patentas? Jeigu kažkam, t.y. fiziniam ar juridiniam asmeniui, tuomet ar nebus taip, kad ši technologija bus nupirkta stambesnių "žaidėjų"? Kaip pvz. daro Western Union, jų pats atstovas neseniai pareiškė, jog aktyviai stebi rinką, ir jeigu pamato, kad atsirado konkurentas - jį tiesiog nuperka. Nes nupirkti, ilgalaikėje perspektyvoje labiau apsimoka, nei vėliau konkuruoti.
Atk 2015-05-08 12:24
Koks patentas? Ritę priviniojai, greitus diodus pastatei ir viskas, gaudys energiją iš visokių radio bangų. Didžiausias iššukis, kad WIFi veikia ant 2,4 Ghz dažnio, todėl tik mažo galingumo diodai atrodo turi tokį greitį, bet juk čia ir nėra didelio galingumo.
Creatium 2015-05-08 19:15
Skamba visai neblogai! Jeigu pavyktų viso mechanizmo storį sumažinti iki minimalaus, tai galėtų būti tuo pačiu ir puikus dėklas telefonui. Arba ateityje galėtų būti montuojama į pačius telefonus. O su patentais juk juokinga. Nori - parduoti, nenori - neparduodi. Tas pats ir su konkurentais. Niekas neverčia pardavinėti įmonės didesnei. Aišku, reikia turėtų gerų sugebėjimų, jeigu nori peršokti stambiuosius žaidėjus. Tačiau toks tikslas turėtų būti bene kiekvienos įmonės