Kremlius demonstruoja galią: į gatves išriedėjo V. Putino branduoliniai ginklai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

hamann 2015-05-14 13:21
Perskaičius antraštę tai Arns reakcija turėtų būti maždaug tokia:
DJ_LFS 2015-05-14 13:22
Man įdomu kiek realiai jų raketų iš vis pakiltų, jei tie bepročiai užsimanytų paleisti, manau koks pusė dar jų teritorijoj sprogtų. Azijatai yra azijatai (nepainiokit su azijiečiais)
vardasas 2015-05-14 13:36
Manau arns dabar baliavoja vis dar arba bando uzstumti koki tanka nes pageso
deivis 2015-05-14 16:04
Man gaila, kai gyvename 21 amžiuje ir kai kurių žmonių mastymas vis dar paremtas: vau, turiu daug ginklų, aš toks kietas. Čia kalbant aplamai. Kam to iš viso reikia. Nu tiesiog graudu, kai tokie kaip Putkos, remiasi tokiu mastymų ir jų pasaulėžiūra taip lengvai apibrėžta, tas suvokimas, kad kažkokios pažiūros turi būti per jėga diegiamos kažkam kitam ir t.t. Kam to reikia, gyveni, sau ir gerai. Dirbi žmonių ateities labui, gerovei, o ne šūdmaliauji ir keli pasaulėtinę baimės bangą, tas kvailas noras būti pasaulio bamba, valdžioje esančių kelių žmonių ambicijos, trikdo visuotinę ramybę. Kodėl negalime susitelkti ties žmonių gerovės kūrimo, gyvenimo lengvinimo ir atsisakyti kvailų principų ir ambicijų, ignoruoti kitų požiūrį ir gyventi sau, su tais - kurių požiūriai sutampa, bet netrikdant kitos barikados pusės. Aišku to niekada nebus, nes atsiras individų su ribota mąstysena. Žodžiu graudu.
Shioks 2015-05-14 20:12
Grazus paradas. Na uztenka pazeti i paprastus kasdieninius dalykus Lietuvoje, visa nelygybe. Galima pazeti rimciau i Afrika, musulmonu valstybes.... Ten pazejus kazkaip tas ateities labas gan stipriai nublanksta.... Sutinku beveik pilnai tai ka sakai, as ir noreciau, kad butu toks pasaulis, bet deja taip nera. Godumas, gobsumas, tai evoliucijos savybes, kurios padeda isgyventi ir pratesti gimine, evoliucionuoti, islieka tik stipriausi. Gan nemazai pasikeite zmonius poziuris su didesniu issilavinimu ir kultura, silpnesni irgi islieka, bet stipresni vistiek nori daugiau. Jei nesusinaikinsim tai tikrai evoliucionuosim i darnesne visuomene, bet tik tuo atveju jei zmones nebus avys, ko dabar ypatingai daug ) . Turtingieji kontroliuoja vargsu gyvenimus . Na cia laukia kova, konfrontacija tarp vargsu ir turtingu, jei visai neisplaus smegeneliu tiems vargsams tie turtingieji. Is aviu taps zombiais ir ateis zmonijos pabaiga
Charger 2015-05-15 05:03
man truputi neramu ... ne del ginklu zinoma ... Kur arns dingo ? ARNAI tark zodi, pralinksmink !
Marius.brn 2015-05-15 09:12
Vis dar verkia po to kai Armata (o gal vis del to t raide antroji?) susimove per pirma savo pasirodyma ir BUK uzsidege.
iSimon 2015-05-15 11:10
Rusijai ateina laikas issivalyti. Klausimas tik vienas - kokiu budu. Lokaliu ar globaliu. Jei antras variantas - jau galim krautis čemodanus..
zyzelis 2015-05-15 12:36
Rusija jau valosi... Ukrainoje, nuo savo banditų, kurie rusijoj galėtų oi kiek bėdų pridaryti, tad putleris priėmė "genialų" sprendimą - nedidelį karą, kuriame visi banditai būtų išpjauti.
iSimon 2015-05-15 14:09
Taip. Bet si salis turi issivalyti is vidaus. Netikiu, kad galima taip gyventi dar simtus metu. Tiesiog netikiu. Visas pasaulis tobuleja, o jie, kurie galetu buti rimta ekonomine salimi, tiesiog degraduoja (visom prasmem). Pazystu daug nuostabiu rusu - jie specai savo srityse. Kodel toj saly negali buti daug tokiu nuostabiu zmoniu? Sistema. Turbut toks atsakymas. Tai va, laikas jiems ta sistema keisti. Gerai sake Chodorkovskis - jei vyks rimtos permainos, bus pralieta daug kraujo. Matyt tai ir yra ta linija, kuri skiria dabartine ir ateities Rusijos sistema (ateities, - tiek, kiek ji yra galima...).