Naftos kaina antrą savaitę sparčiai ritasi žemyn, o degalai Lietuvoje branginami

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

tadas.armonavičius 2015-05-28 12:04
Kol senu rezervu neisparduos tai ir bus brangiau, nauji rezervai gal ir atpigs kaip visai neseniai buvo - naftos kainos krito, o Lietuvoj benzinas atpigo tik po keliu menesiu
Kadras 2015-05-28 12:08
Koks cia debilas raso tokius striapsnius?
immortallt 2015-05-28 13:13
Ot vat, debilai panašu redakcijoje ir liko. Surašai aiškią ir argumentuotą kritiką tokių straipsnių, tai vietoje to, kad idiotiškų straipsnių nekeltų daugiau, tai absoliučiai tą patį kas savaitę pradės kelti. Nieko negirdėję apie long-term benefit.
Sloikas 2015-05-28 13:34
immortallt atsibodo tavo troliškas inkštimas ir debilų ieškojimas. Donkichotas blin Pritaikyt savo taisyklę sau pačiam: "Kai žmogus yra miręs, jis to nejaučia, tik aplinkiniams sunku. Kai žmogus durnas, viskas yra lygiai taip pat."
immortallt 2015-05-28 13:46
sloikas, matai, aš už savo analizes gaunu algą, naftos industrija man antrinė, bet šalia sėdi kolega. Kaip manai, kieko kompetencija šiuo atžvilgiu didesnė? Kažkokio snarglio, su greičiausiai jokiu ar beverčiu diplomu, ar industrijoje dirbančio žmogaus? O reali situacija, generuoja click'us. Turbūt durniams kelią geriausia išeitis yra, nors ir matai, kaip griūva portalas, kuris anksčiau patiko.
bandiklis 2015-05-28 14:54
Įdomu ponas kokioje Jūs čia "industrijoje" dirbate. Nes pagal kalbos manieras pas Jus nei kompetencijos bus, nei Jūs kažkokią tais "industriją" matęs. Vietoj to, kad žemintumėte aplinkinius. Pasidalinkite savo/kolegos analizėmis.
mnv 2015-05-28 14:56
Vis įsivaizduoja, kad nuo to kuro pardavimo limonus visi uždirba, kai realiai daugumą degalinių be papildomų pardavimų uždaryt turėtum. Tai, kad labai jau daug yra kas lemia kainas. Taip, kuras seka naftos kainas (capt. obvious reporting), tačiau be to dar yra N veiksnių. Tarkim Naftos kainos kritusios, nes 2 mln. b/d perteklius rinkose. Tačiau iki šio nemažai gamintojų vykdė remontus - nedirbo pilnu pajėgumu = pasiūla mažesnė = kainos didesnės. Šiuo metu išvis su benzinu situacija tokia, kad tiek JAV tiek Azijoje kainos geresnės, todėl išplaukia arbitražu i tas rinkas, taip sumažina vietoje, todėl nors kainos mažėja, jos mažėja mažiau nei atrodo, kad "turėtų" žiūrint į naftos kainas, o dar primesk, kad prasideda vasaros sezonas su tuo ateinančiu paklausos ir tuo pačiu kainų augimu, apie kuri supranta netik normalus pirkėjai, bet ir spekuliantai. tada dalykai apie kurios net negirdit. Tarkim Transneft kitą mėnesi kels dyzelio tranzito kainas naftotiekiais į Baltijos uostus. Spėju jei tuo metu naftos kainos kris, o jūs to lentose nepastebėsit, vėl degalinės kaltos bus +Didžiausia klaida, kai perskaito, kad kaina krito ir įsivaizduoja, kad tai rytoj degalinėse pasireikš. Pavyzdžiui Orlenas kainas keitinėja pagal savaitinį rinkos vidurkį. O tos kainos taip up, tai down, sumoje nulis, o žmonės visados labiau atkreipia dėmesį kai jiems atrodo jog turi mažėti p.s. čia toli gražu nevisi veiksniai p.s.s. nepriimkit to kaip analizės
aurimokas 2015-05-28 15:02
Aš irgi nesuprantu kaip už eilinius kitų žmonių įžeidinėjimus immortallt vis dar negauna atostogų nuo forumo. Lietuvoj kuro kainų paradoksas: nafta brangsta - kuras brangsta, nafta pinga - kuras vistiek brangsta. Jau nebedaug trūksta, kad 2014 sausio mėn lygį pasieks kuro kainos, nors naftos kaina vos ne per pus mažesnė
immortallt 2015-05-28 15:42
Žinai, kai jau reikia pradėti skaičiuoti, kad šiais metais daugiau nei 5x surašau viską, tai nepakelia ūpo ir motyvacijos kartotis. Už tai man pinigų nemoka, tad jei nenori normalios diskusijos žmonės ar nesugeba mokintis, neturiu absoliučiai jokios pagarbos tokiems asmenims. Tiesos pasakymas nėra įžeidimas. Aurimokai, dar viena varna atsirado, Lietuvoje mes gal dolerį įsivedėm? Ar Euro kursą senai matei? Mnw, nepersivers dar šito lapo komentarai, tuos pačius klausimus uždavinės.
vardasas 2015-05-28 17:15
Kvailas akcizas, kazkodel atrodo kad akcizas galetu buti nefiksuotas. Beto anksciau degalu pardavejai kalbedavo kad uzpirkti rezervai brangaus kuro todel kainos nekrenta nukritus naftos kainom bet dabar kita ismaste atseit ne nuo naftos kainos priklauso keistoka biski
Evil Goku 2015-05-28 17:42
Savaitės pradžioj, nafta pigo dėl stiprėjančio dolerio... Jei degalus pirktume už dolerius, tai jų kaina turėtu mažėti.
Finalfour 2015-05-28 18:09
Bet jus rimtai buki. Net viena zinute auksciau parase, kodel taip yra, jus vel trukt is pradziu. Kas per zmoniu natura, jeigu intelektas neleidzia suprasti faktu, tada reikia bukai kartoti ta pati per ta pati. Imortall teisingai jus vadina, nes taip ir yra - nesugebate suprasti faktu.
Robkinas 2015-05-28 18:52
Matosi, kokioje jis "industrijoje" dirba - pezėjimo technologijos.lt industrijoje. Kada retsykiais atsiverčiu šito tinklapio komentarų skiltį, tai nuolatos šitas veikėjas arba drožia ant kitų, arba apsiputojęs savo tiesas įrodinėja. Ok, jeigu argumentai logiški, pagrįsti ir pan. Bet, Ponas imortallt, niekas neprašo Jūsų vargintis ir aiškinti kažkokius argumentus diena iš dienos šiame portale, pats sakėte, kad niekas už tai Jums algos nemoka. Asmeniškai pats esu susijęs darbo santykiais su degalų pramone, žinau, kaip kas iš tikro yra, ir šį straipsnį pakomentuočiau iš savo varpinės, bet nepuolu komentuotojų plūsti žeminančiais išsireiškimais ir pan. Nieks manęs neprašo čia vargintis įtikinti kitus, kad yra taip ir anaip, todėl ir nerašinėju. Bet ponui, matyt, pezėjimo industrijoje antiek nėr ką dirbti, jog atsisėda į technologijos.lt tinklapį ir nemokamu etatu išsijuosęs spausdina komentarus vieną po kito. Tai tiesiog mano nuomonė, aš jos niekam neprimetu, ir neprivalote "priimti už gryną pinigą". Bet kartais visažinių ir įžeidinėtojų komentarai peržengia ribas, kas mane piktina, atskleidžia etiketo stoką.
lucy 2015-05-28 19:11
Taigi immortallt kiekvienoje temoje yra korporacijų gynėjas, geriau nerašyti nieko prieš nes tuoj debilais visus išvadins
AP0323 2015-05-28 19:23
immortaliukas ryžikas pats labiausiai čia teršiantis eterį ir debilais vadinasi, kokius aukšto lygio analizus darai??? kad yra tik tavo tiesa???
Finalfour 2015-05-29 01:09
Salta logika ziuriu niekam nepatinka. Dar labiau nepatinka salta logika i veida, kai supranti kad oponentas teisus, bet vidiniai isitikinimai to neleidzia pripazinti, o intelekto stoka neleidzia atremti oponento argumentu. Va taip jus atrodot pries tokius forumiecius kaip imortall ir rwc ir pan. Man ju argumentai visada atrodo logiski ir 100 x labiau argumentuoti, nei kaimo lygio troliniai kates paistalai, ar arns prorusiska dainele. Gal ir nemandagu tarkime katei pasakyti kad ji kvailoka svelniai tariant, bet kaip kitaip, kai jai isdestomi loginiai faktai, bet ji nsugeba ju suvokti, patikrinti irgi, ir toliau kartoja savo kvailas tiesas? 100 x maloniau skaityti tebunie arogantiskus, bet logiskus bejausmius imortall argumentus, nei jusu ala isivaizdavimus.
FtBall 2015-05-29 07:53
Dabar va ir tavęs pradės nemėgt
hamann 2015-05-29 08:08
100% teisingai. tokiose temose, kažkas paklausė nežinodamas. Atsakai, paaiškini. Už 3 žinučių ateina toks imbicilas (čia ne įžeidimas, o psichiatrinis terminas) kaip katė arba lucy ir pradeda loti, kad čia valdžia kalta, grybauskaitė nusiurbinėja salerką iš jų bakų ir visur vien konspiracijos. Tada dar vytautas prideda, kad įmonės vagia, negerbia žmogaus, nemoka €3000 atlyginimo šlavėjams ir išvis jo kaimynas dirba norvegijoj ir ten gauna atlyginimą €500000 ir dar dyzelino 5t į metus nemokamai iš darbdavio. o kur dar tokios vatinės čiburaškos kaip arns arba ernestass... Nu tai ką su jais diskutuot. gaunas eilinė sutrolinta diskusija. tokie asmenys neverti visiškai jokio pakantumo ir tolerancijos. kitaip sakant, nėra nieko blogo, debilui pasakyt, kad jis debilas.
immortallt 2015-05-29 08:21
Finalfour, dėkui. Kartais atrodo kad tuščiai kaip šuva stepėse loji ir bandai nušviesti tikrąją situaciją. Džiugu, kad visgi kažkas vertina ir šaltą tiesmuką logiką.
AP0323 2015-05-29 12:48
Immortaliuk, pas tave logika kas antram poste, kas antram vemi, taip yra daug faktoriu kuro brangime, bet yra ir psichologinis, jei degalinese skiriasi kaina 10 euro centu, tai keistoka, dabar kels iki ribos, kiek vartotojas pasiruoses moketi, o tai padaryti su euru yra lengviau, nes 10 centu pakelta kaina ne 35 centai lietuvisku, ekonomokoje psichologiniai aspektai uzina tikrai nepaskutine vieta, tad daugiau kulturos ir maziau debiliavimosi, nes nukrenti zemai po kai kuriu postu...