Praeiviai Londone puolė gelbėti po autobusu įstrigusį dviratininką (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gediminas Jurgaitis 2015-06-04 11:08
Kiekviena diena, vazineju dviraciu Londone ir galiu pasakyti, kad labai keistas poziuris cia yra i dviratininkus, jie cia kaip sventos karves jauciasi, vazineja kaip su masina, jei leidziama vaziuoti autobusu juosta, tai dar nereiskia, kad reikia vaziuot kaip su autobusu, niekas niekada nepasivargina praleisti autobuso, vaziuoja vienas avindvakas 5km/h ir velkasi autobusas kelis km ant 5km/h pypseti dviratininkui negalima, jei jis issigandes nugrius ir nusibrozdins alkune, uztampys tave po teismus. dviraciu taku, labai mazai, vaziuoti saligatviais irgi negalima, vaziuok i gatve. tai kas geriau ar saligatvyje susidurti pesciajam ir diraciui ar gatveje kurt nera dviraciu tako susidurti masinai ir dviraciui?
amas 2015-06-04 12:40
Butent, dar baisiau yra motociklininkai nardantys tarp mašinuž
vyckas 2015-06-04 12:50
Ir kodėl tai baisu. Nereikia sėdėti kamščiuose ir eismo juostos neužima.
Tarkvinijus Išdidusis 2015-06-04 13:01
Tam yra automobilyje įtaisyti priekiniai veidrodėliai ir galinio vaizdo veidrodėlis, kad matytum už tavęs važiuojantį transportą ir tame tarpe - motociklininkus. Jei matai, kad tave lenkia, tai ir leiskis lenkiamas (vadinasi arba jie važiuoja labai dideliu greičiu. Duok durniui kelią. Arba tavo greitis toks, kad tik ir knieti tave aplenkti. Šiuo atveju - leiskis lenkiamas vis viena). Jei matai, kad tu su savo automobiliu stovi spūstyje, o motociklas koks tave apšoka - nu ir gerai, leiskis apšokamam. Motociklas yra kur kas mažesnis už automobilį ir manevringesnis, jis gali atsidurti ten, kur automobilis neatsidurs. Nu ir leisk jam, nebūk avinas kelyje. Ir, ne, aš su motociklu nevažiuoju.
peeplt 2015-06-04 13:40
Mano tėvukas Londone su dviračiu pateko į eismo įviki. Buvo pripažintas kaltu ir gavo bauda 1,5K svariku. Nežinau kodėl bet mane ši istorija prajuokitno ir dar iki šiol per danti patraukiu kartais tėvuka.
immortallt 2015-06-04 14:04
Išvada viena, infrastruktūrą dviračių reikia vystyti. Kas čia sako, kad su dviračiu kai lyja nesmagu važiuoti - nusiperki gerą aprangą už ~100€ ir važinėjau nuo ~-2 kai sausa (prie minuso). Galėjau ir anksčiau, bet dar aprangos neturėjau. Nesvarbu, lyja ar ne - smagiai prasivažiuoju dviračiu. Tik kruša labai nepatinka. Tai greičiau už automobilį man gaunasi. Žinoma ne visiems, bet daugumai būtų gera išeitis. Reikia guiti lauk asmeninį transportą kuo labiau, tik tiems, kuriems tikrai reikia (darbas ar pan) turi likti centras. Sumažins kamščių, taršą ir t.t.
amas 2015-06-04 15:49
Kad jie dažnai lenkia priešpriešine juosta, kuri paprastai buna tuščia nes kamštis dažniausiai tik į vieną pusę. O tada jei atvažiuoji ta tuščoa juosta, nei motocikloninkas nei mašinos vairuotojas nebeturi kur trauktis ir tur kamščio pradžią ir į kitą pusę... Beveik kasdnien tokioj situacijoj atsiduriu. Jau apie tuos bukapročius kus su motopirdom ir "L" ženklu laksto išvis kalbėt neverta. Buvo situacija kai manę aplenkė ir atsimušė į piešais važiavusią mašiną pasukusę dešinėn. Rodė posukį labai ilgai...
MindaugasV85 2015-06-06 09:29
Na sorry, bet aš išvadą kiek kitokią darau - kiek žmoniškesnę https://www.youtube.com/watch?v=WibmcsEGLKo
Atk 2015-06-07 16:27
Daugiau tokių straipsnių, kur gelbėja geruoju, taip bus mokomi žmonės gerų poelgių.