„Lenovo“ vienu ypu pristatė tris naujus nešiojamus kompiuterius  (0)

„Lenovo“ kompanija pristatė tris naujus nešiojamų kompiuterių modelius: „Lenovo Z41“, „Lenovo Z51“ ir „Ideapad 100“. Visa trijulė skirta įvairioms auditorijoms ir nepaisant prieinamų kainų, pasižymi visai padoriomis specifikacijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nešiojami kompiuteriai „Lenovo Z41“ bei „Lenovo Z51“ siūlomi įvairių konfigūracijų, su 14 ir 15,6 colių ekrano įstrižainėmis. Tačiau abiem atvejais prieinamos versijos su 1920 x 1080 pikselių gimtąja rezoliucija. Pasirinkimui yra konfigūracijos su skirtingais „Intel“ procesoriais. Pažymima, jog galingiausios versijos turi „Core i7“ serijos procesorius, iki 16 GB RAM atminties, kietuosius diskus arba SSHD iki maždaug 1 TB talpos.

Gamintojas pabrėžia „Dolby DS 1.0 Home Theater“ garso sistemos, „JBL“ prekės ženklo garsiakalbių, bevielio tinklo 802.11ac valdiklio, dviejų USB 3.0 jungčių, viengubos USB 2.0 jungties, HDMI išvesties, keturi viename atminties kortelių skaitytuvo bei „Windows 8.1.“ operacinės sistemos pritaikymą. Taip pat prieinamas 41 WHr akumuliatorius, kuris pasak gamintojo, turėtų užtikrinti daugiausiai 4 valandas trunkantį įkrovimą. Kalbant apie grafinę pusę, verta pažymėti, jog „Lenovo Z41“ bus siūlomas su integruotomis „Intel“ vaizdo plokštėmis ir papildomai su „AMD Radeon R7-M360“, o „Lenovo Z51“ galima bus įsigyti su „Intel“ ir pasirinktinai „AMD Radeon R9-M375“ vaizdo plokštėmis.

„Ideapad 100“ modelis – konstrukcija, priklausanti pigių nešiojamų kompiuterių kategorijai, kuri turėtų konkuruoti su „chromebookais“. Šis modelis taip pat prieinamas su 14 arba 15,6 colių įstrižainės ekranu ir 1366x 768 pikselių skiriamąja geba. Įrenginio viduje: „Intel Celeron“ arba „Pentium“ (platforma „Bay Trail“), 8 GB RAM, 500 GB talpos kietasis diskas, pasirinktinai 128 GB SSD bei intergruota „Intel“ GPU. Šis modelis taip pat turi HDMI išvestį, USB 3.0 ir 2.0 jungtis bei 30 WHr akumuliatorių ir siūlomas su „Windows 8.1“ operacine sistema.

Nešiojami kompiuteriai „Lenovo Z41“ (14-ccolių) ir „Lenovo Z51“ (15-colių) gamintojo internetinėje parduotuvėje bus prieinami jau birželio mėnesį. Pigiausios konfigūracijos kainuos 499 dolerius. „Lenovo“ atkreipia dėmesį į modelį su „Intel Core i5“ procesoriumi, 8 GB RAM bei „3D Intel RealSense“ kamera, kuriai nustatyta 599 dolerių kaina.

Naujieji „Lenovo“ nešiojami kompiuteriai „Z41“, „Z51“ ir „Ideapad 100“ sukurti naudotojams, vertinantiems paprastą ir funkcionalų dizainą. Tačiau, atsižvelgiant į tai, jog visi naudotojai turi savo specifinių poreikių, mūsų serija apima labai įvairius įrenginius. Iš šių trijų naujų nešiojamų kompiuterių kiekvienas pirkėjas galės išsirinkti labiausiai jo poreikius atitinkantį modelį“, – teigė „Lenovo“ kompanijos viceprezidentas ir generalinis nešiojamų kompiuterių gamybos direktorius Bai Peng.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(3)
(6)
(-3)

Komentarai (0)