Paviešintos „AMD Radeon 300″ vaizdo plokščių kainos nemaloniai nustebino

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Aras911 2015-06-05 12:45
Nemeluosiu,po paskutines AMD vaizdo plokstes paturejimo,turbut nebepirksiu as ju daugiau gyvenime,nesvarbu kiek kainuotu,ka sumoki-ta ir gauni
Pumper 2015-06-05 12:51
Eilinį kartą AMD flopina. Bus įdomu pažiūrėti, ar su naujais high-end CPU ką nors bent minimaliai panašaus į pažadus sugebės padaryti, ar eilinis buldozeris gausis.
mnv 2015-06-05 14:40
Ką žinau, normalios tos kainos. Vistiek reikia laukt kol išeis ir lygint su panašioje kainų grupėje esančiais Nvidia pagal fps/dol
vanduo4 2015-06-06 18:13
O kas konkrečiai jau taip ten buvo negerai? Nors visi specialistai rekomenduoja sumokėti daugiau bet prikti GeForce, atseit vaizdo atkūrimas stabilesnis.
Aras911 2015-06-07 01:10
Turejau R9 280X Windforce. Uzia kaip tankas,pas mane ausines ne pacios pigiausios,bet pasileidus naujasni zaidima net per jas girdisi vaizdo plokstes ventiliatoriu uzimas. Vadinamas Coil Whine garsas, zaidziant silpnesnius zaidimus jo atskiratyti padejo FPS limitavimas,bet zaidziant naujausius tas Coil spragejimas islikdavo ir buvo beveik toks pat garsus kaip ir jos ventiliatoriai. Nestabili temperatura,viena karta zaidziant ta pati zaidima temperatura siekia 75C kita kart jau 80c nors kambario temperatura tokia pat,tai savaime suprantama labiau kaistant vaizdo plokstei greiciau sukasi ventiliatoriai,kas sukelia dar didesni garsa. Nuolatines problemos su tvarkyklemis, Isejus GTA 5 AMD iskeido tvarkykliu pataisa siam zaidimui. tai lyg ir sutvarke didziausias problemas,bet po kurio laiko isejo zaidimas Wicher,kuriam AMD taip pat isleido pataisa,o idomiausia tai,kad i ta pataisa jie neitrauke GTA 5 reikiamos dalies,kad sis veiktu sklandziai. Todel jei turi abu zaidimus,turi rinktiskuri zaisi arba kiekviena kart keitalioti vaizdo plokstes tvarkykles. Toliau,vadinami artfaktai ir visokie trigdziai zaidziant naujus,daug resursu reikalaujancius zaidimus. Kuriu beveik neimanoma atsikratyti. Viena kart pasileidus zaidima,atrodo viskas gerai,kita karta,zaisti beveik neimanoma. paprastai tariant,jei reikia sumoketi 50 euru daugiau uz panasios galios nvidia vaizdo plokste-tebunie. Dabar susirinkau kompiuteri su intel CPU ir Nvidia GPU,bent kolkas,visiskai jokiu problemu neturejau.
Kelio_zenklas 2015-06-08 06:21
Kaip leido nekokybiškas plokštes taip iki dabar leidžia. Smagu kad yra Nvidia, niekada nebuvo su jomis problemu. Vaiku kompe buvo ideta radeon x1650 Pro senute, kuri be .Net 2.0 net neina ) Tai apie win 7 diegima jau svajot nebegalima, o tvarkykles net nera normalios nei pas msi nei pas amd. Baisu. Idejus 77% silpnesne nvidia plokste sukasi daug sklaidziau ir geriau.