Elonas Muskas atskleidė, kada pasirodys bepiločiai Tesla elektromobiliai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Cunami 2015-06-12 15:01
Elonas Muskas atskleidÄ—, kada pasirodys bepiločiai Tesla elektromobiliai ----------------------------- Vaizdelis ne koks. Visų pirma, kvaila iškraipyti pavardes - Elon Musk yra neverčiama. Antra - 100% autopilotai nėra gerai, nes kompai nepajėgūs įvertinti nestandartinių situacijų. Perpektyvą turi tik dalinis vairavimo automatizavimas - pavyzdžiui, važiuojant kamštyje. Dar tiktų vairuotojo asistentas, kuris balsu perspėja apie artėjančias kliūtis, sustabdo mašiną, kai vairuotojas užsižiopso ar nespėja, ir panašiai. Visiška autonomija galima tik tam specialiai paruoštose gatvėse, kas artimiausiu metu nenusimato.
Creatium 2015-06-12 16:33
Kokios galimos nenumatytos situacijos, kurios reikalautų papildomų žmogaus žinių ir kuriose sprendimo nerastų kompiuteris?
mnv 2015-06-14 00:36
Sorry, bet google automobilis jau faktiskai irode, kad tu neteisus, tai net nera apie ka gincytis
immortallt 2015-06-14 22:37
Jei sugalvosi ištraukti google automobilio avarijas, tai galėtum ir nepamiršti paminėti, kad visus kartus kaltas buvo ne google autopilotas, o kiti asmenys. Autopilotas yra ateitis, jis įvertina daugiau, greičiau ir tiksliau, nei žmogus kada sugebės. Taip pat jis nepavargsta bei nedaro emocijomis grįstų sprendimų.
vazzy 2015-06-15 09:57
kai pagalvoji kiek avariju vyksta del zioplumo ar mieguistomo tai kaskaip net noris daugiau tu bepilociu, kad ir suklys jie, taciau tai bus labai retai, pagal tai kiek google dabar mums duomenu rodo. vienareiksmiskai tai ateitis.