Jau galima išbandyti Intel sukurtą Android programėlę nuotoliniam PC valdymui  (2)

Kompanija Intel pristatė Android platformai skirtą programėlę Remote Keyboard, kuri suteiks galimybę valdyti asmeninį kompiuterį nuotoliniu būdu, naudojant klaviatūrą ir pelę Android išmaniojo telefono ekrane.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kūrėjų teigimu, programėlė yra patogus būdas dirbti su mini-kompiuteriais, tokiais kaip Intel Compute Stick, kurie komplekte neturi klaviatūros. Pavyzdžiui, telefoną naudoti galima kaip nuotolinio valdymo pultelį, kai kompiuteris prijungtas prie televizoriaus.

Antra vertus, niekas netrukdo programėlę naudoti su bet kokio dydžio kompiuteriu, kuris turi Windows 7 ar naujesnę operacinę sistemą. Programėlė įdiegiama į Android įrenginį, prisijungia prie Wi-Fi tinklo ir automatiškai jame randa kompiuterį.

Remote Keyboard siūlo QWERTY klaviatūrą su mygtukais Ctrl, Alt, Shift, Windows ir Delete.  Laisva erdvė virš mygtukų naudojama kaip valdiklis, o dešinėje pusėje yra prasukimo juosta.

Kol kas nėra informacijos, ar Intel ketina pristatyti ir kitoms platformoms skirtą programėlės versiją. Remote Keyboard yra nemokama, ją galima atsisiųsti iš Google Play Store.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(10)
(0)
(10)

Komentarai (2)