Rimtas iššūkis: naujausias Microsoft flagmanas „Lumia 940“ bus brangesnis, nei iPhone 6

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2015-07-15 10:57
Turiu Lumia 930. Iš pradžių bijojau, kad silpnai laikys akumas Li-Ion 2420 mAh, nes ekranas neblogas, bet laiko tikrai gerai. Geriau nei prieš tai turėto samsungo. Labai stipriai iškrauna foto su dvigubu LED\'u (20 MP, 4992 х 3744), bet kokybė tikrai gera. Naujam bus trigubas LED, tai dar labiau sodins, o kadangi akumas nekeičiamas, tai norint daug fotkint reikės nešiojamo akumo. Turiu jau beveik 2 metus. Iš pradžių problemų budavo su radija, kad užtraškėdavo ir išsijungdavo po kokių 5 minučių klausymo. Reikėdavo išjungti garsą nustatymuose ir vėl įjungti, tuomet veikdavo gerai. Kartais neužtekdavo ir reikėdavo perkrauti tel. Bet po kelių atnaujinimų problema išsisprendė. Niekada nekaisdavo, kaip legendos skraidė. Tiesa, tik nusipirkęs padariau update\'us, tai gal dėl to. Operacinė sistema turi savų niuansų, bet tikrai nėra bloga, Androidas turi tikrai daugiau trūkumų, bet čia gal labiau susiję su jo pritaikymu konkrečiam įrenginiui. Taigi, minusas turbūt Harware\'o kūrėjams, kad softą blogai pritaiko. Iš pradžių navigacija Drive Here veikė be interneto, tereikėjo atsisiųsti žemėlapius. Vėliau Microsoft šitą reikalą sugadino ir nors pati programa veikia be interneto, bet ir turint atsisiuntus žemėlapius kelio vis vien neberanda. Gaila, buvo daug geresnė už Sygic. Mano nuomone dabar Nokia telefonai yra tikrai vieni geresnių, nes Microsoftas bando gauti kuo didesnę rinkos dalį, kurios turi mažiau nei 3%. Tačiau dabar flagmano neimčiau, imčiau pigesnį, nes hardware\'as neblogas ir pas pigesnius - tiek foto, tiek ekranas, tiek akumai.
Doncekas 2015-07-15 11:57
Turiu ir aš Lumia 930, pasiėmiau pirmą dieną kai tik atsirado omnitelyje (praeitų metų liepos mėnesį, t.y. lygiai prieš metus), taigi du metus tu to telefono tikrai negali turėti O telefonas pats tikrai geras, ir WP man patinka, nes ir senesni žmonės juo lengvai išmoksta naudotis, juokinga kai Tele2 konsultantės pasakoja, kad neimkit jūs nokia, jis lagina, nes ten windows phone... Aš kaiptik senesniems žmonės kurie sunkiau perpranta telefonus, siūlyčiau tik WP, paprasčiau ir būti negali, o lago net ir pigiausiuose nėra.
daynewss 2015-07-15 12:38
Tiesa, pažiūrėjau kada baigiasi sutartis su Omnitel, tai tikrai beveik metai praėjo Pripratusiems prie Android "laisvės" WP kartais užknisa, bet bendrai softas/hardware'as tikrai palyginus neblogi. OS turi savo niuansų, kurie erzina, be gyventi galima.
Katė 2015-07-15 19:11
Man patinka Windows Phone, bet Lumia 940 už tokią kainą? Ten nesimato nieko, ko neturi Lumia 930, kuri šiuo metu yra tikrai pigi. Na, galit rėkti, kad bus Quad HD ekranas ir trys blykstės, bet kam to reikia? Iphonas 6 iš vis net Full HD raiškos neturi ir niekas to nepastebi. Flagmanas turėtų nustebint gera baterija, gera kamera ar kažkokia nematyta išskirtine naujove, kaip lenkti ekrano kraštai arba piršto skaneris. O šešių branduolių procesorius ir Quad raiška? - ačiū, nedomina.
oliskar 2015-07-16 06:28
Lumia 940 bus verta tų pinigų! Je viskas bus taip kaip prognozuojama, šis telefonas tiesiog padarys perversmą, 64 bit procas, windows 10. Ir visa tai leis telefoną naudoti kaip kompą - darbe pasijungei prie monitoriaus ir turi pilnus windows (aišku ne sudėtingiems darbams) laidą (usb type c) istraukei ir telefonas vel nebe kompas o telefonas. Tiesiog tobula. O kameromis nokia visada visa galva auksciau uz konkunkurentus, taip kad rudens labai laukiu tikrai negaila 700-800 uz telefoną - kompą su legaliais windowsais. Pagalvokit koks super suderinamumas su el paštu ir gautais failais bus.