Skęsti nebebaisu! Speciali apyrankė vandenyje leis jaustis saugiai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Popasz 2015-07-20 14:04
Prieš 6 metus buvau sugalvojęs tokią pat priemonę, tačiau jai patento kaina tuo metu buvo 40 000 litų bei privalomas išradimo aprašymo vertimas į visas EU šalių kalbas, todėl teko idėją palikti. Kiek žinau, pagaliau kainos patentams kris kelis kartus, todėl bus tikrai paprasčiau. Žinoma, toks daiktas būtų atnešęs nemažai pelno, bet už visa tai ką turiu galiu dėkoti politikams, kurių dėka tuo metu paprastas žmogus negalėjo nieko patentuoti dėl absurdiškai didelių kainų
punktyras 2015-07-20 15:23
Jei tikėjaisi didelio pelno, galėjai pasiskolinti, arba parduoti idėją gamintojams. 2009 metais internetas jau buvo, susisiekti su tuo besidominčiais galima buvo. O dabar belieka graužti nagus. Rankų irgi.
Popasz 2015-07-20 16:31
Parduoti gamintojams nepatentuotą Nejuokaukit, jeigu idėja nepatentuota, tas pats gamintojas vėliau ją gali pristatyti kaip savo. Dėl nagų. Matosi, kad šiand gera diena tau nebuvo ir dabar nori kažkam įkasti. Awesome, pirmyn, lietuviai, palaikykim seną gerą mūsų bruožą
immortallt 2015-07-20 16:38
Jei tau atrodo, kad tai labai pirks ir bus labai pelninga - klysti. Pagaminti iš esmės nesudėtinga, visos technologijos egzistuoja. Bet taip, patentavimo sistema gremėzdiška ir pats užpatentavims negarantuoja, kad tu būsi pirmasis. P.S. tik 40,000 litų? Čia gal tik Lietuvoje? P.S.S. čia labiau ne politika, o biurokratai.
punktyras 2015-07-20 19:38
Tai nesuprantu, jei idėja gera, pelninga, tai kodėl negalima jos užpatentuoti? Įtikink pinigų turintį, kad tai verta dėmesio investicija. Jei netiki, kad pelnas iš idėjos bus didesnis už išlaidas, kam išvis rankas terliotis? Nori pinigų? Pasirašai standartinę sutartį, parduodi idėją kompanijai. Profit. Nori kad tavo vardas būtų aukso raidėmis įrašytas? Jei esi tikras idėjos gerumu, pelningumu, tai investuoji lėšas, jėgas, sukuri prototipą, patentuoji, reklamuoji, kuri gamybą, platinimo tinklą. Profit. Dėl lietuviškumo, tai yra dar būdingesnis už nagų graužimą – politikų kaltinimas. Tai lengviausia, ką galima daryti ir visi pritariamai kinkuos galva, toliau nieko neveikdami ir po 6 metų apgailestauja, kad nepadarė to ar ano, o dabar, štai, kažkas padarė. Ir guodžia save, kad sugalvojo anksčiau.