Kitokios Europos vaizdas „fūristo“ akimis: filosofinės mintys po naktinių kovų su turistais – plėšikais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arwis 2015-08-02 14:08
Si ''nepopuliari'' nuomone pradeda reiktis gan akivaizdziai tiek vietos, tiek euro rinkimuose. As pats buves bent pustizinyje afrikos valstybiu puikiai suprantu kodel jie verziasi i europa, taciau tai nereiskia kad europa juos gali islaikyti. Esme tame, kad labai didele dalis tu emigrantu tiesiog isnaudoja socialines pasalpas, nieko nedirba nes neturi jokios kvalifikacijos ir nekalba vietinemis kalbomis. As esu grieztos deportacijos salininkas. Visus kurie pasiekia italijos/graikijos krantus gyvi, susodinti i keltus ir grazinti atgal. Taip tai kainuoja, taciau ju islaikymas ir socialines garantijos ir t.t. ateityje kainuoja zymiai daugiau.
Paramotoras 2015-08-02 15:50
Siaip jau skandinavai paprasti zmogeliai, alibabu ir muslu nemegsta. ka valdzia olimpe peza visai kas kita. paziurekit danus. jie gatavi gerkles ciurkom perkasti. paziurekit Goteborga, Stoholma, Osla. Ka nakti ciurku saudymai. Gerai kad lietuva tik tarpine tranzito stotele pas fliukus ar kokius britukus.
Shimelis 2015-08-02 16:35
Na ciurkos, rumunai, bulgarai tai jo, bet del atvykeliu is afrikos, tai baltieji patys kalti. Kol jie lakste po savanas, medziojo antilopes ir gyveno savo primityvioi buity, jiems buvo viskas gerai, bet atvaziavo baltieji kolonistai, apmove jiems kelnes, ivede savo pseudo civilizacija, ispompavo viska kas vertingiause ir isvaziavo, palike valdzioi vietini Mumbo Jumbo, kuris pietums megsta zmogiena valgyt. O tas eilinis zmogelis, taip ir liko stovet nesuprates, nei tos civilizacijos, nei kaip joje gyvent
Katė 2015-08-02 16:48
Wolfy 2015-08-02 16:53
Teko su furom pakeliauti po Europą, tai daug tiesos yra šitam straipsny. Reikia tiesiog tuos "turistus" deportuoti priverstinai atgal į Afriką ir viskas. Kiek galima su jais čia Europoj terliotis.
Katė 2015-08-02 17:14
Nerealiai 2015-08-02 17:45
Na mūsų "katytei" legalizuota gėjų partnerystė tikrai manau pasitarnautų.
deadmau5 2015-08-02 19:00
Nesuprantu, kaip afrikieciu deportacija veda prie Hitlerio garbinimo, gal placiau? Ir kas tau blogai geju partnerysteje?
kestutisz 2015-08-02 20:15
Na jis vienas žinomiausių "nacijos grynintojų", jei jau pradėsi deportuoti tai ir iki naikinmo nebetoli (nebūtinai oficialiai, tuoj manau atsirastų "veiklių" KKK pasekėjų kas vistiek privestų prie amerikietiškų idiotizmų apie žodžius iš n raidės, panašiai kaip pas mus su neliečiamybėm po holokausto). Techniškai visi mes iš Afrikos kilę, užtektų tiesiog naujų nebeįleisti ir per milijonus visi natūraliai vėl bus balti :) Arba iš tiesų koks skirtumas kokios spalvos jei jau visiem vienodai tektų dirbti (klimatas jau čia toks, dviejų derlių per metus po palme nesulauksi), o ne iš pašalpų gyventi.
Evil Goku 2015-08-02 21:30
Leiskit paklausti, kaip Jūs įsivaizduojate tą deportaciją? Kaip techniškai tai turėtu atrodyti.
Ernestass 2015-08-02 22:17
Aš tai juos tai iš viso palikčiau jūroje numirti ar gal būt netgi nuskandinčiau laivą su jais, duodamas kokį transportą keletai žmonių atgal į jų gimtinę. Silpnybė mus pastatę į aklavietę, emigrantai plūstą per viduržemio vandenyną žinodami, kad juos vakarai išgelbės ir galės parazituoti. O mums neliko kur traukis, be mūsų jie mirs. Gera dalis jų transporto be mūsų iš vis nepasieks mūsų krantų. Būtų valdžioje žmonės su kaušiais tai iš karto problemą išspręstų ir tvarką padarytų. O dabar susėdę plevėsos pragerinėją Europą.
Ernestass 2015-08-02 22:21
To nebuvo paminėta. Buvo sakyta, kad prie Ruso keliuose buvo tvarka. Vienas geras dalykas neliudija, kad viskas prie Ruso buvo gerai. Taip pat ir čia, vienas blogas dalykas vakaruose, nesako, kad visi vakarai tėra šūdų skylė.
Ernestass 2015-08-02 22:25
Panašiai ir USSR sugriuvo. Po Stalino mirties nebuvo kam vesti sąjungos į priekį. 38'ųjų karta sužlugdė sąjungą, būdami neišskirtiniai žmonės su vieninteliu sugebėjimu- išgyventi Sovietinėje aplinkoje. Tas pats ir EU, lyderiai svyruoja nuo vidutinybių iki apgailėtinų. USSR sugriuvo didžiąją dalimi dėl parazitų. Tas pats ir EU, parazitų kuriasi apsčiai, vagiami yra didžiuliai pinigai iš viršaus su centriniais bankais. Ekonomika merdėja ir daug kur ji kur žlunga. EU įgauna vis daugiau simptomų kaip USSR savo nykimo laikotarpiu. Ne veltui ir kalbos bei svarstymai apie EU palikimą pasigirstą iš nei vienos centrinių šalių.
immortallt 2015-08-02 22:33
Deportacija ir šiuo metu kuo puikiausiai vyksta. Ką čia įsivaizduot?
Marius.brn 2015-08-02 22:36
Įsodini į laivą pirmą atgal ir viskas. Bet tam reikia tinkamos įstatyminės bazės.
Vytax 2015-08-02 22:41
Deportuojamus asmenis turi kažkas priimti. Jeigu visos šalys atsisako, kur deportuosi?
Katė 2015-08-02 23:31
Ar ne šita vazzy pati įsiprašė į moderatorius? Rankos niežti kaip trokšta veiklos. Mintyse kilo „The Wall“ klipo fragmentai: visi būkit kaip vienas, rimti ir nuobodūs, tada darniu žingsniu į skerdyklą (ten tą mėsmalę).
Katė 2015-08-02 23:42
Ar ne K. Vonegutas (o gal Kingas?) bus aprašęs situaciją, kai kavinėje prie staliuko atsisėdęs pašalietis rimtu veidu pradeda valgyti tavo nusipirktus traškučius. Kultūringas žmogus nežino ką daryti, nes niekas tokių situacijų sprendimo gyvenime NEMOKĖ! Jis kapituliuoja - pakyla ir išeina. Dabar prie europiečio stalo traškučių prisėdo negras ir arabas. Mes nežinom kaip elgtis.
Skeleton 2015-08-02 23:46
Aš matau problemą ne "turistuose" o teisėsaugos (ne)veikime. įsivaizduokim panašų vaizdelį amerikoje: vietinis TV kanalas: nusikaltėlių grupuotė grasina išžudyti vairuotojus. Interviu iš vairuotojo-savininko: "važinėju jau 30 metų, dar niekados neteko patirti tokio siaubo". Į įvykio vietą suskrenda trys žinisklaidos sraigtasparniai, suvažiuoja 15 policijos mašinų... Įsiminė nesenas įvykis iš "tarptautinio bendravimo". Studentas iš Europos amerikoje (turkas iš Vokietijos) įlindo į amerikiečio garažą, antrą valandą nakties. Namo savininkas jį nušovė. Antra pasipiktinimo banga Vokietijoje kilo, nes amerikietiškas tesimas atsisakė pteikti bet kokius kaltinimus namo savininkui (žinot Konstitucinės teisės ir Castle Doctrine).
Justas777 2015-08-03 00:11
Nereikejo bombinti kadafio. Ir specialistai technologistai jus man pasakykit su naujausiom technologijom NATO nemato tu nelegaliu laivu? nebejuokinkit cia viskas vyksta ne seip sau. Pabandykit jus susest i laiva ir plaukt paziuresiu ar perplauksit visa vidurzemio jura...