Trys meistrai atskleidė, kokios buitinės technikos jie nepirktų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2015-08-11 14:24
Straipsnis nepanašu, kad ko nors realiai klausta. Atlant pirkau, nes rekomendavo patikimas žmogus. Turi dvi problemas, dirba kiek garsiau ir labiau linkęs prišalti, bet dėl tarnavimo turėtų laikyti ilgai. Dėl skalbyklės, tai pats turiu čia nepaminėtą Camry berods jau kokie 7-8 metai, jokių bėdų. Tėvai nusipirko Samsung, skalbia daug geriau, tyliau ir jau bent 2 metus tarnauja puikiai (na buvo truputį filtrą užkimšę, išvalė ir vėl kaip nauja). Ir visai kita technika, kurią namie turiu 7-8 metus, viskas veikia puikiai ir nebuvo sugedę. Čia man taip sekasi, kad viskas laikė jau vos ne 4x ilgiau nei garantinis laikotarpis? Ar tiesiog kažkam pažliumbti norisi? P.S. pirkau daugmaž ekonominės klasės techniką, virtuvinė technika integruota.
Kazparaz 2015-08-11 14:26
Straipsnis? Greičiau išgalvotų žmonių pasakojimas. Visos nuorodos prasideda: http://www.technologijos.lt/reklama/www/delivery/ck.php
lizunas 2015-08-11 14:27
Aha, kalba meistrai Reklaminis straipsnis, man panašiau į parduotuvės konsultanto žodžius. Kiek žinau meistrų, jie rekomenduoja pirkti Snaige, o ne kitų šalių gamintojų. Ir pačiam patirtis gera dėl Snaigė kokybės, 10 metų ir puikiai toliau veikia. Pačiam buvo gaila stebėti kaimynus, kai vienas po kito nešė šaldytuvus į mikriuką ir iš jo. Lyg ir sutapimas, bet tie kaimynai beveik tuo metu pirkosi importinius šaldytuvus.... immortallt, dėl skalbimų mašinų filtrų, pagal instrukcijas jas reikia valyti bent kartą į savaitę.
immortallt 2015-08-11 14:30
Nu va, kažkas naujo, reiks po 7 metų filtrą gal išsivalyti
ISG 2015-08-11 15:58
Saldytuvai tai tik snaige. Atsimenu senais laikais pas tevus buvo snaige - dar darbar kaime veikia, nzn gal 30 metu jam. Pats turiu snaige, gal jau 10 metu veikia isvis be jokiu problemu whatsoever. Skalbykle - zanussi - irgi gal 10metu, kaitlente ir orkaite - aeg, irgi 10 metu. Na viska vienu metu pirkau ir niekas nesugedo.
ISG 2015-08-11 16:00
As tai patariu ziuret i medziagu kokybe. Pvz yra orkaiciu kur atrodo, kad pagamintos is skardos, o ne is aliuminio. Saldytuvai irgi buna is "popierines" plastmases...
immortallt 2015-08-11 16:24
Ir atitinkama jų kaina - itin maža ir patraukli. Pigių ir itin gerų daiktų nebūna.
kiesza 2015-08-11 16:26
Tevai pirko electrolux saldytuva tai po garantinio pradejo rudyt nerudijantis plienas.. Skalbyklė AEG jau 12 metų aktyviai sukasi be remontų, tiesa pirkta ne nauja. Mikro bangų krosnelė bauknecht, pamenu iš blusturgio buvo pirkta maždaug prieš 15 metų taippat eina kaip bitė. Na seniausias "priboras" namuose tai kavamalė 1986 CCCP mala daugumoi pipirus, prieskonius ir t.t Baisiausia, kad nėra alternatyvos blogiem daiktam, bet kokiu atveju kas dešimtmetį teks keisti..
lucy 2015-08-11 17:07
Wow. Naujos žemumos. GJ. "Straipsnis" "meistrai" "ekspertai".
lizunas 2015-08-11 17:25
Pas tėvus tai pat buvo pirkta AEG skalbyklė, dar tuo metu ėjau į... net nepamenu jau kelintą klasę, tai buvo tik alerminis "gedimas", tiesiog netikęs elektrikas paėmė per ploną kanelį, ko pasekoje skalbimo mašina pradėdavo išsijunginėti. Manė, kad jau šakės, meistras atvyko ir pasakė bėdą, dar atnaujino jos softą ir pasakė reikia džiaugtis ja, nes ilgai dar ji laikys, o dabartinės vienkartinės... Tikra tiesa, šiais laikais alternatyvų nėra... jei žmonės turės kokybiškų pirkinių, jais naudosis dešimtmečiai, gamintojams nebus pelno...
w00xer 2015-08-11 18:58
na del snaiges, is savo patirties, visiskai nesutiksiu. Del patikimumo gal ir ok ( uosviene jau nemazai naudoja, lyg nebuvo gedes) nuomuojamam bute pora metu teko naudoti apynauji. Tai pastoviai pilnas ledo saldytuvas, prie galines sieneles geriau nieko nepriliesti, nes prisals ir suledes produktai. Taip pat ir kamera. Stalciai nuolat apledeje. Reciau darinejant reikia nusidauzyt leda. Kiek teko but sveciuose, tai snaiges dirba kaip dyzeliniai generatoriai. Kainu saldytuvu nzn, bet lentynos ir viduriai tikrai nepatvarus. Pats jau treti metai naudoju sharp saldytuva, tai (spjaunu per peti) jokiu bedu, jokiu apledejimu, lentynos tikrai tvirtos. Visko tenka pagrust nemazai i saldytuva ir nieks nenuluzinejo, niekas nesuskilinejo. Tai kas lieca saldytuvus, is savo puses, sharpa visai rekomenduociau
ramyras 2015-08-11 19:08
mane sitoje vietoje erzina stai kas: I servisus zmones kreipiasi tik sugedus daiktui, tai lyg ir logiska, kad meistrai turetu zinoti kas yra geriau. Bet.... Palyginus koks kiekis \
Simplicity 2015-08-11 19:29
Meistrai tikrai nėra tie žmonės, kurių reikėtų klausti ką pirkti. Meistrų reikia klausti patarimo, ko nederėtų pirkti. Kai pradedi gyvent iš daiktų remonto, tai net pačiam pasidaro labai sunku ką nors tinkamo išsirinkti, nes pradeda atrodyti, kad genda absoliučiai visa įranga. Teisybę pasakė vienintelis Viktoras (\
Robkinas 2015-08-11 19:30
Del snaigės nesutinku. Pirktas naujutėlaitis šaldytuvas. 3-iaisiais gyvavimo metais (netrukus po garantijos) kompresorius išėjo šaibom. Prieš sugedimą ėmė ledėti šaldiklis, kol vieną rytą radau visą išvarvėjusį virtuvėj. Remontas buvo nelabai pigus, veikia dabar toliau, tačiau triukšmingiau. Šaldytuvas buvo prižiūrimas. Reguliariai atitirpinamas, neintegruotas ir stovėjo atitrauktas nuo sienos tiek, kiek gamintojas reikalavo.
Fikcija 2015-08-11 19:41
Snaiges gal kada ir buvo normalios, bet va pirkta pries 9 metus , tai gumas klijavau 4 kartus.Labai blogai uzsifiksuoja saldymo kameros dureles , reikia kelis kart tikrinti ar uzsidare ir dar nuluzo abi rankenos , tiek kameros , tiek saldytuvo.
ISG 2015-08-11 21:19
Na tai ir snaige turi saldytuvu klases. Yra zemos klases ir aukstos. Pas mane is vidutines kainu kategorijos, tai jokiu problemu nera. Na kamera yra uzledejusi belenkaip, bet cia tik del ko, kad as ja ploviau gal pries 7 metus, nes kamera isvis nesinaudoju praktiskai, guli kazkokios uogienes is kaimo 10 metu senumo... o atrodo kaip naujas - is labai gero plieno, ir dazu sluoksnis geras - kiek betrinsi nesubraizysi, ir iki siol baltas kaip sniegas, o pigios medziagos geltonuoja. Del to ir sakau, kad pacios medziagos svarbu.
Talkatif 2015-08-11 22:28
Straipsnis apie tai, ką pirkti dabar. O čia tempiat savo naftaliną pirktą prieš penkioliką metų Pas mano tėvus vokiška skalbiankė pirkta naudota kokiais 1995 gal. Gal 1996. Dar skalbia. Vanduo kietas kietas. Nieks neremontuota. Turit kas laiko mašiną dabar paskolint? Praverstų. Snaigė šiandien broko krūva. Taip pat ir jos fabrikuose gaminti kiti vardai išmesti į mūsų rinką. Šiandien norint nusipirkt patikimą daiktą, reik prieš tai daug detektyvu dirbti.
laimius 2015-08-12 00:01
Labai priklauso ar moka naudotis. Pvz nuomotojai laike saldytuva salia radiatoriaus tad tas dirbo non stop. Taip pat nedeti karsto maisto i saldytuva ir kitu elementariu dalyku. O kartais ir specifiniu kaip minimalus maisto kiekis ir pozicija mikrobangeje. O vartotojo instrukcija isvis neperskaito niekas.
Katė 2015-08-12 00:14
Ar suvoki prasmę to, kas rusiškai parašyta tavo avatare? Ar tik paveiksliukas patiko?
Domas1 2015-08-12 10:42
Geri saldytuvai Samsung ir Daewoo jei pagaminti ne kinijoje, saklbimo masinos vienareiksmiskai tik Bosch ir pagamintos tik Vokietijoje ne Lenkijoje, geriau primoketi kelis simtus nei tureti po to bedu :] Del indaploviu tai nereikalingas dalykas taip kaip mikrobangu krosneles sveikata gadina ir daugiau jokios naudos.