Vilniaus vairuotojų kultūra - kaip nuo žagrės: be policijos priežiūros nė žingsnio

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SPeed_FANat1c 2015-09-05 14:02
suskiai ilinde i tas sankryzas blokuoja. arba buna kad ir vakar maciau - suka i kaire, nors zenklas rodo tik tiesiai galima vaziuot, is galo masina pypsina , kad blogai daro, tas vistiek laukia ir nevaziuoja i prieki. rrrrrgggh. reik baust, didint baudas jei neveikia. gal net proporcingai pagal tavo vairuojamos masinos verte, jei vairuoji prabangia- tai tikriausiai turi pinigu ir tau ne motais ten kelis eurus susimoket. pakliuvus pakartotinai, dar brangiau nubaust.
RealasLT 2015-09-05 18:05
Bananu reik duoti
evaldosia 2015-09-05 19:04
na ir turi budėt policija prie stambių sankryžų,nes turtuoliai baisiai suįžulėjo-taisyklių nesilaiko.kameros įrengtos ,bet neveikia.tai yra veikia tik ta kuri prijungta prie vaizdo stebėjimo sistemos ir kur veikia speceli vaizdo apdorojimo programa kuri atpažysta transporto priemonės numerį ir duoda vaizdą budėtojui kuris arba įrašo pažeidimą jei toks yra arba ne.programos licenzija brangi(1 licenzija ,vienos kameros vaizdas)na aš taip galvoju,nes šiek tiek prie elektronikos.norėčiau sužinoti iš žurnalistų kiek kainuoja kiekvienas gigabaitas vaizdo savivaldybei,kuriuos sumoka mobiliems tinklams.šviesolaidinis ar laidinis internetas prie stulpo-utopija.greičiausei stovi wi-fi kryptinės stotelės artimiausiame name.
kestutisz 2015-09-05 19:20
Normalus mokslo metų pradžios chaosiukas ir tiek, o nachalus gaudyti reikia visad, ne tik tą pirmą savaitę. Kameros tai net nežinau - nebent sankryžose post factum nustatyti kas buvo kaltas avarijos atveju. Gaudyti ir bausti kiekvieną žioplį užstrigusį toje meniškai išdažytoje sankryžoje nemanau kad būtų prioritetas - jei techniškai brangios licencijos tai visada galima prie kiekvienos kameros pasodinti pigų pensininką kuris laiko žurnale žymės įdomesnius momentus ), o paskui piktas policininkas pagal jį atsukinės ir baus :)
immortallt 2015-09-05 20:22
Nachališkumas mažai susijęs su mašinos verte. Su brangesne mašina gal tik kiek saugiau jaučiasi ir realiai daugiau šansų, kad spės sustoti ar prilėtinti.
MindaugasV85 2015-09-05 20:36
Jo visi susimokam, kad gyvenam ir dar nučiulpiam mentams, kad ir anie gyvi pasijustų. Apsibaudavusių idiotų tauta, susireikšminanti dėl kiekvieno šūdelio, kritusiu į kreivą akį.
Nerealiai 2015-09-05 22:50
Tai nebūk idiotas ir nereikės mokėt, o jei neišeina tai nėra ko čia ir verkt. Patikėk pagyventum JAV, tai suprastum, kad Lietuvoje dar labai pro pirštus į nusižengimus žiūri.
Arthuras 2015-09-06 20:17
Baudos balai yra, ar ne? Ne, nėra. Todėl jei turi eurų - gali daryt kiek nori pažeidimų. Tik susimokėsi.
sub 2015-09-07 12:54
Take it easy. Ne visi tokie idiotai, kaip tu. Ne visi smoka už tai kad gyvena, jei tu moki, tai jaučiu įdomus gvenimas tavo. Kiek įdomu gyvenimo mėnesinis bilietas kainuoja? Jei taip ir būtų, kaip tu nori, be policijos kontrolės, tai išvis bardakas būtų, dbr bent šiokia tokia tvarka. Niekad nebūčiau patikėjęs, kad Lietuvoje galima išvysti tokių vaizdelių kaip Rusijos miestų keliuose. Pats su tuo susidūriau. Kažkoks ąsilas, su Passat HHU 550, iš antros juostos užkišo taip, kad vos spėjau sustabdyti, džiaugiuosi kad greitai sureagavau. Beje HHU550 vairuotoją apipynau, parodžiau pora rankų gestų, ir už tai gavau nosį, viskas vyko Kaune, praeitą savaitę, ketvirtadienį, Birštono gatvėje. Infomacija apie kitą automobilį ir šiaip situaciją perduota policijai, nes tokių debilų Lietuvoj neturi būti, ir tikiuosi jie visi greitai išmirst. Tai dauguma 35-45 m. amžiaus lopai, biški prakutę ir jau baisūs visko teisėjai. Vien dėl tokių įvykių ir norėčiau, kad dar griežčiau policija prižiūrėtų kelių eismą, nes betvarkė.
immortallt 2015-09-07 12:58
Mane stebina čia žmonės... Vienoje temoje verkia, kad Lietuvoje blogai gyventi, kad Vokietijoje gerai. Kitoje temoje jau verkia, kad blogai, kad tvarką stengiamasi palaikyti ir artėti link Vokietijos, reikia daryti kaip Rusijoje. Norit gyventi kaip Vokietijoje - darai kaip Vokietijoje. Nori gyventi kaip Rusijoje - darai kaip Rusijoje.
Nerealiai 2015-09-07 17:08
Pas idiotus aktuali šita problema, nori gyventi kaip Vakaruose, bet elgtis kaip Rytuose.
geziokas 2015-09-08 15:22
Geriausiai apibūdinantis komentaras apie daugumą Lietuvos vairuotojų.