Svarbiausi dalykai, kuriuos reikia žinoti apie naująjį „Apple iPad Pro“ (Video)  (3)

Šią savaitę „Apple“ kompanija pristatė išties gigantišką „iPad Pro“. Šis planšetinis kompiuteris turi įspūdingą 12.9 colio „Retina HD“ ekraną bei pasižymi itin dideliu pajėgumu. Iš esmės naujasis „Apple“ kūrinys bando priremti „Microsoft Surface Pro 3“ prie sienos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

#1 Nėra „3D Touch“ palaikymo Nors naujieji „Apple“ išmanieji telefonai „iPhone 6S“ bei „6S Plus“ palaiko inovatyvią „3D Touch“ ekrano valdymo funkciją, tačiau naujasis „iPad Pro“ šio palaikymo neturi. Tai iš esmės skamba keistai, kadangi „Force Touch“ valdymas pirmą kartą buvo išbandytas dar su išmaniuoju laikrodžiu „Apple Watch“. Galbūt tai yra rinkodarinis triukas norint pirkėjus priversti įsigyti „iPad Pro“ įpėdinį. #2 „Apple Pencil“ naudojimas Su naujuoju „iPad Pro“ kartu gali būti naudojamas ir specialus rašiklis „Apple Pencil“. Be abejo, jog šį įrankį teks įsigyti už papildomą kainą. #3 „Apple Pencil“ riba Jeigu tikitės, jog „Apple Pencil“ įrankiu bus galima naudotis su bet kuriuo „Apple“ įrenginiu, tai jūs stipriai klystate. Deja, tačiau 99 JAV dolerių vertės „pieštukas“ yra skirtas tiktai naujajam „iPad Pro“. Spėjama, jog tai dar vienas rinkodarinis triukas. #4 Išmanioji klaviatūra Su naujuoju „iPad Pro“ rinkai buvo pasiūlytas ir naujasis „Apple“ produktas – išmanioji klaviatūra. Naujoji planšetė turi integruotą magnetinį lizdą, pavadintą „Smart Connector“ vardu. Jis geba susijungti su „Apple“ kompanijos sukurta „Smart Keybord“ klaviatūra ir jai tiekti energiją. Tam net nereikia Bluetooth palaikymo. #5 Išmaniosios klaviatūros patvarumas Kaip ir „Apple Pencil“, išmanioji „Apple“ klaviatūra nėra bazinėje „iPad Pro“ pakuotėje. Už ją teks pakloti 169 JAV dolerius. Tačiau įsigiję šią klaviatūrą neturėtumėte bijoti ją sulieti vandeniu, gaiviuoju gėrimu ar kitu skysčiu. Pasak gamintojo, „Smart Keybord“ nepraleidžia jokių skysčių.

#6 Kamerų kokybė

Nereiktų stebėtis, kad gatvėje išvysite žmogų, kuris su planšetiniu kompiuteriu daro nuotraukas. Kai kuriems žmonėms tai tiesiog yra patogiau ar maloniau.

Deja, tačiau „iPad Pro“ negali pasigirti kardinaliu atnaujinimu kalbant apie kameras. 8 megapikselių kameros fiksuojami vaizdai yra ganėtinai prastos kokybės. Apie priekyje esančią 1,2 megapikselio kamerą gero žodžio taip pat reikėtų paieškoti.

#7 Įspūdinga galia

Kuo gali pasigirti naujasis „iPad Pro“, tai daugybė galios. Teigiama, jog šis planšetinis kompiuteris turi 4 gigabaitus RAM atminties. To tikrai turėtų pakakti efektyviam naudojimui.

Viduje yra sumontuotas trečios kartos 64-bit procesorius, o A9X lustas yra beveik dukart greitesnis nei A8X. Pasak pranešėjo, palyginti su įprastu „iPad“, naujasis „iPad Pro“ yra net 22 kartus greitesnis ir savo sparta lenkia net 80 procentų nešiojamųjų kompiuterių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: