„Apple“ metų renginio naujienos: „iPhone 6s“, „iPhone 6S Plus“ ir „Apple TV“ priedėlis (Video)  (0)

Kaip ir įprasta kiekvieno „Apple“ renginio metu, visi ant ant scenos lipę pranešėjai, pradedant „Apple“ vadovu Timu Cooku, baigiant jo komandos nariais, buvo susižavėję ir negalėjo nutylėti apie susijaudinimą pristatant naujuosius prietaisus ar jų patobulinimus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2015-09-10 „Apple“ metų renginio naujienos: „iPhone 6s“, „iPhone 6S Plus“ ir „Apple TV“ priedėlis (Video)  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tendencijas galima apibrėžti gana aiškiai: išmanieji telefonai jau išnaudojami kaip tik įmanoma, o štai lobiai slypi išmaniųjų laikrodžių ir televizijos technologijose. Štai šios dvi technologijos turėtų pakeisti mūsų mąstymą ir „prilipti“ prie vartotojų neatplėšiamai: taip, kad net pasitarnautų sveikatos tikslais ar leistų patogiai išsidrėbus ant sofos patirti apsipirkimo malonumą.

Deja, rinkos prabangusis „Apple“ renginys nesužavėjo: kompanijos akcijų kaina renginio metu krito 1.2 proc.

„iPhone“ – su neįtikėtinas valdymo galimybes turinčiu ekranu

Pranešta apie naujuosius „iPhone 6s“ ir „iPhone 6S Plus“. Pasakęs, kad „iPhone“ pakeitė pasaulį, T. Cookas rėžė, kad tai geriausiai sukurti telefonai pasaulyje.

Kaip technologijų kritikai atspėjo prieš kompanijos metų įvykį, nuo šiol „iPhone„reaguos į prisilietimų stiprumą.

Nauja technologija pavadinta „3D Touch“, kuri pakeitė anksčiau naudotą pavadinimą „Force Touch“. Telefonai turi 12MP „iSight“ kamerą, kuri vaizdus padaro ryškesnius ir dar labiau pabrėžia detales nuotraukose. „iPhone“ kamera buvo patobulinta pirmą kartą nuo to laiko, kai buvo išleistas „penktukas“.

4k video taip pat pristatytas pirmą kartą: kiekviename video kadre vartotojai galės suskaičiuoti 8 mln. pikselių. Telefonu filmuotas video atrodys gražiai, bet telefonas informacija perpildytas taip pat bus greitai, tvirtina kritikai. Naujasis „iPhone“ 70 proc. sparčiau reaguoja į užduotis ir 90 proc. greičiau atlieka grafines užduotis palyginti su praėjusiais metais pristatytais modeliais.

Naujieji „iPhone“, pasirašant dviejų metų kontraktą, kainuos 199 dolerius. Telefonus užsisakiusieji iš anksto, gaus po poros dienų – rugsėjo 12-ąją, o parduotuves jie pasieks rugsėjo 25 dieną.

Televizija taps patogesnė

Pristatytas ir atnaujintas „Apple TV“ priedėlis. T. Cookas tvirtina, kad televizijos ateitis – programėlėse. Jų kelionė į televiziją jau prasidėjusi, o ilgainiui šie prietaisai turėtų prilygti ir išmaniesiems telefonams.

Šios technologijos ateitis – kaip „Apple“ laikrodžių. Kol kas ji, tvirtino ekspertai, nėra išnaudota.

Tai bus prietaisas, skirtas žaisti žaidimams, klausyti muzikai ir žiūrėti televizijos programoms. Negana to, kad jį bus galima valdyti balsu, virtualus asistentas (greičiau asistentė) Siri, atliks paiešką „iTunes“, „NetFlix“, „Hulu“ ir kitose programėlėse.

Televizijoje bus galima ir apsipirkti, ir tai tikrai neatrodys taip, kaip atrodo dabartinės televizijos parduotuvės: didesnė raiška, patogus naršymas, planuoja „Apple“ atstovai. „Mes nekantraujame pamatyti, ką su televizija padarys 11 mln. jų vartotojų ir jų kūrėjų, nes nuo šiol prie jos kūrimo galės prisidėti visi norintieji.

Televizija tampa interaktyvi, tokia, kokios norėjote“, – teigė „Apple“ vadovas ir pakvietė televizijos programėlių kūrėjus prisijungti jau dabar.

„Apple TV“ priedėlio kainos kainos prasideda nuo 149 dolerių. Rinką prietaisas pasieks spalį, o iki metų galo jis pasieks ir kitų 100 šalių parduotuves.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
Autoriai: Kristina Urbaitytė
(5)
(3)
(2)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: