Rusija plečia aktyvių karo veiksmų geografiją: „Galvojome, kad mus siunčia į Donbasą, pasirodo – į Siriją“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arns 2015-09-20 13:43
Specialiai punktyrui: http://www.delfi.lt/news/daily/lithuani ... d=69035066 Pernelyg ideologiškai nesveikas straipsnis, kuriame Rusija nepavaizduota kaip blogis prieš pasaulį ir savus žmones? Kitokios versijos nelabai jaučiasi, kada visos naujienos susijusios su Sirija publikuojamos tik tada, kaip rusiško blogio prizmė. Arba kodėl vien dėl kitų priežasčių toks straipsnis nepaimamas publikuoti, bet publikuojamas šis, ožkų nuotykiai ant medžio, eilinis apple sprogdinimas ir svarbus testas ar nesi kupranugaris? Išties, būtu įdomu sužinoti kas dar turi teises talpinti naujienas šiam portale, nes negi tiek daug centų gaunant už tokių nesąmoningų straipsnių perpublikavimą?
kionig 2015-09-20 14:05
.. Со муч баттгурт Kiek žinau, punktyras nesprendžia kuriuos straipsnius reikia talpinti ir kurių ne, jis juos verčia, koreguoja, bet už talpinimą atsakingi kiti.
kiesza 2015-09-20 14:27
Kurioje vietoje esminė problema taip ir nesusigaudžiau.. Ar, kad rusija siunčia karius į siriją, ar, kad rusų armijoj yra savimi nepasitikintis kareivis kalbantis už visą rusiją ?
Niemand 2015-09-20 14:50
a) šitoj vietoj prizmę pasireiškia nebent pataloginiu rusų valdžios polinkiu meluoti. b) iš Sirijos jau senai nėra jokių esminių naujienų. Visi bombarduoja islamistus, tiesiog JAV ir co demonstratyviai kaip maži vaikai to ne derina su Asadu. Rusija šitoj vietoj galėtų pamačyti sausumos pajėgomis, nes bombardavimas afganistano stiliaus karuose labai neefektyvus, bet netikiu, kad tą padarytų. Vienok tūkstančių savo karių gyvybių net autoritariniam režimui savi neatleis.
Shioks 2015-09-20 14:52
"Kol kas, anot karių, kariniame dalinyje plinta įvairi informacija, o karininkai atsisako išduoti galutinį jų būsimos dislokacijos tašką. „Nuo technikos yra nuimami registracijos numeriai. Pasakojo apie karinės oro bazės stiprinimą Sirijoje, – pasakojo dar vienas karys. – Vienas iš krovinių skyriuje uoste dirbančiųjų pasakojo, kad mūsiškiai ten (Sirijoje) veikia jau keturis mėnesius“." Geez Rusijos kariai Sirijoje jau N-metu . Straipsniu bandoma pateikti apjuodinti Rusija vel isgalvotais faktais eilini syki ) "VIENAS IS KROVINIU SKYRIAUS" "VIENAS IS NEZINOMO DALINIO" "MASINOS BE NUMERIU" "BAUBAS PO LOVA" is serijos viena boba sake. Ko tik nepadarysi del pinigu, jokios patikrintos informacijos.
Shioks 2015-09-20 14:54
Cia ne afganistano stiliaus karas, deja, cia vyksta 90% urbanistinis karas, pagrindines kovos miestuose.
Niemand 2015-09-20 15:13
Afganistano ta prasme, kad civiliai su mudžahedais persimaišę be aiškių ribų. Neįmanoma suduoti rimto smūgio pakeliui neužmušant civilių. O ir civilį nuo mudžahedo sunku atskirti. Žodžiu tokio karo neįmanoma laimėti, jei saugosi civilius.
Shioks 2015-09-20 16:06
Ta pasme, gal matei video kur kovos vyksta, jei ne tai pasakysiu, kad ten civiliam jau senai nebera ka daryti, vieni griuvesiai like, buferinese zonose gyventoju 0. Dazniausiai kencia uznugaryje dar like civiliai, dazniausiai apsaudomi Assado pajegu kontroliuojami rajonai, ten daugiausiai civiliu auku.
Вера Николаевна 2015-09-20 21:10
Susitinka amerikietis, rusas, prancūzas ir vokietis.... Jūs žinot šito stiliaus anekdotus? Minėtoje kompanijoje rusas visada laimi. Jei kas ir padės Sirijai tai tik Rusija.
kionig 2015-09-20 21:57
Tu, su tokiais komentarais slėpkis tik po lapais, parsidavėli. Tai taip, teisingai išgirdai parsidavėli! Būtent, kad skaldai aneGdotus, kad čia motulė rasija visus apsaugos.. Visiem prieglobstį po savu sparnu suteiks.
SG 2015-09-20 23:29
Jei islamistai įsiveržtų į pragarą, tektų susivienyt su velniu. Šį Rusijos žingsnį visokeriopai sveikinu.
mnv 2015-09-21 00:07
Ten tarp kariaujančių pusių ir kas su kuo prieš ką, jau toks jovalas išeina, kad marsiečių betrūksta
brisius 2015-09-21 02:02
Вера Николаевна 2015-09-21 11:41
Paskaityk komentarus žemiau. Žmonės pasiryžę su velniu bendradarbiauti, kad apsisaugotų nuo artėjančio islamistinio pragaro. Rusija milijonių žmonių aukomis sustabdė pasauliui grėsusį hitlerinį pragarą, lygiai taip sustabdys ir islamistus.
Niemand 2015-09-21 12:01
Nu jei milijoninėmis SAVO žmonių aukomis sustabdys islamistus, aš tik už Nors šiaip: a) sveiko proto žmogus nesididžiuotų tuo, kad kažką užmėtė lavonais; b) nei ta Rusija gali ką labai nuveikti Sirijoje, nei nori, liaudis sukiltų ir po pirmo tūkstančio aukų, belieka kaip ir amerikiečiams biskį pabombarduoti taip bandant reabilituotis.
vanduo4 2015-09-22 16:21
- Teisingai pastebėta. Čia patalpinti straipsnį yra sudėtinga - taikoma savotiška cenzūra. Į užklausimus netgi neatsako, o kai užverti priekaištais - atsakymai labai migloti. Kokie keliami reikalavimai taip ir nesužinojau; - Vaizdas toks, kad šis portalas yra uždaras Lietuviškos propagandos portalas. Kartas nuo karto išspausdina kokį "antilietuvišką" straipsnį dėl skonio ir viskas. - Kita vertus "lenta.ru" iš Lietuvos tu net negali komentarų rašyti. - KLAUSIMAS: kodėl technologijos.lt spaudinamiems straipsniams keliami reikalavimai ir pavyzdžiai neskelbiami viešai? Kokių jūs ieškote reguliarių rašytojų jeigu net negali pasitikrinti savo galimybių?