Gera žinia: Į Vilnių žengia dar viena pigių skrydžių bendrovė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

hamann 2015-09-25 09:54
Puiki žinia, kad priviliotas dar vienas pigus skraidintojas. Tik vis dar pasigendu tokių destinatijų kaip Budapeštas, Buchareštas, Praha, Lisabona . Tikiuosi kelių metų bėgyje sulaukti.
Audrius 2015-09-25 10:55
Dziugu, kad kazka pavyko priviliot. Bet kada pagaliau bus sutvarkytas tas tvartelis i bent jau kuklu oro uosta. Neperdedant, manau, kad Vilniaus oro uostas ir visa ji supanti "traveling experience" yra pats shu**niausias kokiam teko but. Visa laika ta pati istorija. Po 8val skrydzio is europos (nes nieks ten neskrenda arba tik 5am) nusileidi i ta skyle ir gali a) sest i laukianti normalesni taksa ir moket 5x rinkos kaina, b) eit i traukini i niekur, kuris pritaikytas neaisku kam vezt arba c) paciam kviestis su**vos taksi su raudonais apvarytais pasatais (savaime aisku, kad numeri visi turi patys zinot ir aisku operatore tik rusiskai arba lietuviskai sneka). Ai nu ir zinoma taksas ar bet kas, kas atvaro pasiimt, sustoti gali tik prie isvykimo-WTF? Jau nesneku apie kelione pro Naujanus i ir is musu tvartelio..Tai cia tokia patirtis kai esi vietinis, o jei esi uzsenietis pirma kart atvares, tai esi visai f**ked, kaip kokiam lagose. Visokie Simasiai ir kiti labai megsta sneket kad mes europos centre ir kaip cia reik traukt investicija ir normalius turistus, o ne tik biednus lenku autobusus, bet apie drambli kambaryje nieks nesneka. Kol nebus bent jau paprasto oro uosto, nieks i ta skyle nenores skrist.
aislandas 2015-09-25 11:51
Vienu žingsniu išsprendžiu tavo problemą: ETAKSI app'as. (lietuviškas Uber'is) O jei rimčiau čia gerą idėją pasakei - numesiu advertising departamentui ETAKSI, kad užsakytų įmest bukletukus į lėktuvus. Ne kartą išsprendė problemą ir nereik mokėti plėšikiškų Vilniaus taksistų rate'ų.
hamann 2015-09-25 13:08
Dėl susisiekimo su oro uostu, Audrius daug tiesos pasakė. Kažkada palikęs auto buvau pelesios g. esančioje aikštelėje, tai nusileidus, stovintis taksistas paklausus užsiprašė €15 už tuos tris km kelionės. Pirmadienį naktį atskridęs, ieškodamas taksi numerio, pagalvojau panašiai kaip aislandas, kad oro uoste galėtų pastatyti turistams gerai matomoje vietoje kokį stendą, su susisiekimo paaiškinimais. taksi numeriais bei įkainiais (vien dėl skaidrumo tikslų) ir pan.
Kadras 2015-09-25 13:11
Musu Alfa patine, pats tu skylute, pakeliauk pirma ir tuomet snekek.
Audrius 2015-09-25 13:44
idomu, tu cia nuosirdziai bukas ar kazkoki sh mali...speju siaip bukas, tai tuom ir uzbaigsiu.