„Facebook“ pristatė naują mygtuką, kuris leidžia kitaip reikšti emocijas (Video) (Papildyta)  (0)

„Facebook“ ketina išmėginti naują įvairiapusį mygtuką, kuris leistų išreikšti keletą skirtingų emocijų, įskaitant pyktį, liūdesį ar džiaugsmą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mashable.com cituoja ispanišką Engadget tinklalapio versiją. Tinklalapis praneša, kad naujasis mygtukas nuo penktadienio bus testuojamas Airijoje ir Ispanijoje, o vėliau gali būti pritaikytas ir visiems vartotojams.

Jei skelbiama informacija teisinga, socialiniame tinkle šalia „Patinka“ mygtuko arba vietoje jo atsiras dar keli simboliai, kurie leis išreikšti atitinkamas emocijas.

Rugsėjį „Facebook“ įkūrėjas Markas Zuckerbergas sakė, kad „Facebook“ žada įdiegti dar vieną mygtuką, kuris leistų išreikšti empatiją.

„Reakcijos suteikia naujų būdų išreikšti meilę, baimę, humorą ir liūdesį. Tai nėra nepatinka mygtukas, tačiau jis leis išreikšti liūdesį ir empatiją“, – rašė M.Zuckerbergas.

„Šimtai žmonių klausinėjo apie tai, o šiandien yra ypatinga diena, nes šiandien galiu iš tikrųjų pasakyti, kad su tuo dirbame ir esame labai arti to, kad galėtume jį išbandyti“, – anksčiau sakė M.Zuckerbergas.

Pirmiausiai naujovė bus pradėta testuoti Airijoje ir Ispanijoje, o vėliau pristatyta visame pasaulyje.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(10)
(8)
(2)

Komentarai (0)