Iki kaltinimų tarptautiniu terorizmu Rusijai – vienas žingsnis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Auksine Logika 2015-10-14 21:38
Retorinis klausimas: kodel niekas per kokia Putlerio viesnage jo tiesiog nesupakauoja ir nepakario kaip suns uz visus jo nusikaltimus? Nes kiltu karas ar kaip?
Rukis 2015-10-14 21:51
Nes savo šalies lyderį pakart gali tik tos šalies žmonės arba prieš tą šalį karą laimėjusi šalis.
hamann 2015-10-15 15:29
Detalus video apie ekspertizę https://www.youtube.com/watch?v=1mk8HQgkGgI
Profesorius :) 2015-10-15 15:38
nes putka dabar yra didelis bahuras tai visi jo bijo,o kiek dar tokiu kurie is viso to naudos gauna tai vaje vaje... ir kai pagalvoji,kad virs "80%" rusu ji "dievina" tai zinai...
daynewss 2015-10-15 16:35
Rusija - teroristinė šalis, tai faktas. Čia vienas žingsnis ar du vienas nieko nepakeis, kol vadikas nenumirs dūmoj per savo 80 gimtadienį. O tada vėl revoliucija, pučas ir 90-ieji. Rusams tai patinka. Taip sakant
Auksine Logika 2015-10-15 17:00
Nu bet vistiek... Ileistu koki 10 profesionaliu savizudziu ir kelias drakono galvas bent nukirstu vardan ramybes pasaulyje.
Audrius 2015-10-15 17:13
Vaikai, reikia atskirti tarp "man patinka, o man nepatinka" ir tarptautine teise. Matot, kad del jusu vartojamu informaciniu pamazgu nuosirdziai nekenciat rusijos ir visko kas su ja susija, dar nieko nereiskia. Deje, jusu iliuzijos realybes nekeicia.. p.s. Kas iskart praskipint pora klausimu is jusu puses: - kremliums man moka normaliai, nors aisku, visada norisi daugiau - aisku, kad turiu as vatine liemene ir siaip dabar sedziu vatos kupste - i rusija nei grizt nei vaziuot nenoriu (tiesa sakant niekada nesu ten buves)
Audrius 2015-10-15 17:53
Okay, prisipazinsiu, man visai patinka pasigincyt su "tikros" tiesos zinotojais, ypac kai darbe nera ka veikt.. Bet padejus visus smagumus ir epitetus i sali, ka jus cia snekat? Man idomu, negi jus tirkai tikit, kad yra toks dalykas kaip geris ir blogis geopolitikoj? Arba isvis, ka reiskia zodis "terorizmas"? Pvz, sovietu sajungai visi partizanai buvo teroristai, Reigano administracija Nelson Mandela laike teroristu (nezinau ar zinot toki..). Talibanas, prie Reigano buvo "laisves kovotojai", dabar jie teroristai, bet po truputi vel grizta i visavercia vyriausybe. JAV lauzydama tarptautine teisia uzpuole ir sudauze Iraka ir kai ten pradejo burtis partizanai, ji juos naikino, nes jie buvo teroristai. Ir tokiu pavyzdziu begalo. Be karines ir ekonomines galios, kitas dalykas, kuris tarptautinej arenoj turi siek tiek svorio yra tarptautine teise. Ir jei vertinti pagal tarptautine teise, tai Rusija atrodo zymiai geriau, nei pvz, cia taip visu mylima JAV. (cia beje, ne mano nuomone, o FAKTAS). Todel visas jusu putojimasis, kuris cia labiau nekencia rusijos ir lieka putojimusi..beprasme tema ir dar beprasmiskesni komentarai..
hamann 2015-10-15 20:12
hamann 2015-10-15 20:18
rusija pagal tarptautinę teisę geriau nei JAV? )) are you serious?? turbūt per istoriją nėra buvę nei dienos valstybės daugiau tarptautinių susitarimų pažeidusios nei rusija. o tu dar aiškini kad čia "FAKTAS", čia ne faktas, čia tavo fantazijos vaisius. pas arną tokių "faktų" irgi neišsemiamos galybės..
Audrius 2015-10-15 23:36
tu tikriausiai nesupratai ka as parasiau, tai pasikartosiu. Reikia skirti "man patinka arba nepatinka", nuo tarpatutines teises, okay? Jei lrytas ar koks delfi raso, kad putinas tai jau pasaulio pabaiga, nereiskia, kad taip yra. Del tarptautines teises, tai matosi isvis apie tokia nesi girdejes.. -JAV Irako uzpuolimas buvo nelegalus, plius paremtas melu, jo metu nuzudyta virs milijono civiliu. - Busho administracija, pazeizdama Zenevos konvenciaj ir kitas tarptautines normas, grobe ir kankino zmones, beje ir LT teritorijoj prie musu prostitutes Adamkaus administracijos. Uz tokius karo nusikaltimus Niurbunge miriop buvo teisemi naciai. - JAV pazeisdama visas tarptautines normas uzsima teroro operacijom Pakistane, Yemene, Somalijyje ir kitur, kur naudojami dronai. Nelegaliai zudomi civiliai ir net patys amerikos pilieciai. Be jokio teisinio proceso, tiesiog prezidento nutarimu. - Pazeizdama Sirijos suverininiteta JAV ja bombarduoja jau metus. - JAV nelegaliai okupavo dali Kubos teritorijos (Guantanamas) ir ten nelegaliai laiko ir kankina zmones. - Juguslavijos karas irgi pazeide tarptautine teise. - JAV pazeidineja net savo teise tiekdama ginkluote Izraeliui, kuris yra okupuojanti jega ir tiriamas del karo nusikaltimu. Sarasa galima testi ilgai. Zodziu, pries perpasakodamas delfi srutas, pasidomek kas tai yra ta tarptautine teise, UN, ivairios konvencijos. Pasiziuret UN saugumo tarybos veto balsavimo istorijas, kokias klausimas kas kaip balsavo, gal ka ismoksi... Bet velgi, tarptautine teise svarbi tik dalinai. Karine ir ekonomine galia, galia dienos yra lemiamas faktorius. JAV yra vienintele super valstybe, tai del to ir gali sau leist pazeidinet viska. Butu laikas kada nors ta ismokti.
Skeleton 2015-10-15 23:59
tai bazės teritorija yra visiškai legaliai išnuomota iš Kubos pagal 1903 metų Kubos-Amerikos draugystės sutartį. Taigi tarptautinės teisės požiūriu jokios Kubos teritorijos "okupacijos" neegzistuoja.
Audrius 2015-10-16 08:59
to Skeleton (ir panasiems i ji) Nesu linkes zmonems kabineti etiketes, bet sikart ja pats uzsidejai... Zodziu, manau esi per bukas, sitai diskusijai.. Are you fu*king kidding me??! IRAQ WAR-ivesk i google, gal ka rasi.. O siaip, esi ka girdejes apie United Nations? Duociau 99% kad nesi Del kubos, tai ta nuomos sutartis, labai primena LT ir Sovietu Sajungos tarpusavio draugystes ir bendradarbiavimo sutarti. Viskas irgi buvo legalu. Kubos vyriausybe jau daug metu nori, kad JAV nutrauktu nelegalia okupacija ir dingtu. JAV dangstosi tavo nurodyta sutartim pasyta su marionetine vyriausybe.. Ai, bet ka cia tau aiskint...viska gi tu jau senai suprantai, taip sakant "pakart ta putina" ir viskas bus cool, ane?
Audrius 2015-10-16 17:44
truputi filosofinis pamastymas. Idomu ar yra cia bent vienas, kuris pakeite savo nuomone (nesvarbu del ko), nes kazkas ji nuargumentavo sitam formume? Mano spejimas-nelabai. Tai va, del to siulau keisti tema. Geriau apie bitcoint padiskutuot. Idomu ka liaudis apie tai galvoja ir ar daug kas ji naudoja.