Rusija įrengė jau antrą milžinišką karinę karinę bazę Arktyje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Laurynas19 2015-10-23 10:28
Bet tai ar gali būti geriau? Rusija įrenginėja karines bazes, išgauna resursus iš atšiauriausio regiono, atgabena į europą ir tada visa tai išmaino į Iphonus ir Bmw.. O vokiečių automobilių dizaineriams užtenka sėdėti šiltai ofisuose arba blogiausiu atveju prie pilnai automatizuotų gamybos linijų (nors ir ten dažniausiai Lietuviai su lenkais sėdi) Visi turėtume pasakyti didelį ačiū Rusijai.
Kyborg 2015-10-23 23:20
Problema tame, kad Iphonai ir BMW reikalingi ne visiem, o nafta dar bus ilgai visiem reikalinga. O ir tą patį BMW ar Iphone pagamint reikalinga nafta. Nafta tai ne tik kuras, bet ir žaliava ištisai chemijos poramonei. Daugumoje daiktų daugiau ar mažiau yra naftos chemijos pramonės produktų. Tad neaišku kas geriau, ar sėdėt šiltai, ar atšiauriai išgavinėt naftą ir žinot, kad sėdintis šiltai nuo tavęs visiškai priklauso.
jull 2015-10-25 17:58
Reikalas tas, kad rusija nera kazkuo iskirtinis naftos isgavejas, jos rinka tesudaro 13-15% pasaulio rinkos. Niekas realiai nuo jos nepriklauso. Tiesa, kiek kitaip yra su gamtinem dujom.