Iš pirmų lūpų: žaidimų kūrimas - antras baisiausias darbas po programavimo mikroįrenginiams

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Laurynas19 2015-10-30 10:45
Vyrai iš prigimties mėgsta žaisti. Todėl dievas ir sukūrė moterį žaidimams. Kadangi didžioji dauguma vyrų dabar bijo net užkalbinti panas ir su jomis žaisti, todėl renkasi alternatyvą: kompiuterinius žaidimus. Beto kompiuteriniai žaidimai reikalauja mažiau pastangų. Ir tie vyrai kurie turi paneles, kai jiems jos atsibosta arba šiaip vienas kitam nelabai tinka, Vietoj to jog išsiskirtų ir ieškotų kažko kito, renkasi lengvesnį kelią: žaisti kompiuterinius žaidimus. Vyrai taip pat iš prigimties nori konkuruoti. Vėlgi vietoj to jog tobulintų save visomis prasmėmis, renkasi lengvesnį kelią: Žaisti kompiuterinius žaidimus ir ten tobulinti įgudžius. -> paprasčiau. Ir taip gauname užburtą ratą: Vyras netobulina savęs, nenukonkuruoja kitų vyrų taip negaudamas žaidimų (moters). O kadangi prigimtiniai poreikia niekur nedingsta tenka tenkintis žaidimais. Nemirtinga inudstrija.
Dizzee 2015-10-30 12:14
Nu parašei čia lyg moterys būtų svarbiausias dalykas gyvenime, jau nebe tie laikai kai jos buvo kaip koks daiktas vyrams kurias galėdavai tiesiog pagriebti ar atimti iš kitų. Be to yra begale kitų užsiemimų be komp. žaidimų.
Salubri 2015-10-30 12:46
Yra geras posakis. Duonos ir žaidimų. Nieks nesakė duonos ir moterų Moterys ypač vakarų valstybese pasidarė ypač toksiškos. Lietuvoje dar to nelabai matosi. Visokie hashtag #killallmen arba puodeliai su užrašu (male tears) arba visur joms matomas misogyny (moterų nekentimas). Aj dar priedo prievartavimas ten yra labai plati sąvoka https://www.youtube.com/watch?v=BpbeSgMl434
Laurynas19 2015-10-30 12:50
Laikai keičiasi bet žmonės vistiek lieka žmonėmis. Moterys ne svarbiausias dalykas vyro gyvenime, kaip ir minėjau, moterys kaip žaidimas. Kai vyras grįžta pavargęs po savo darbų kuriuos turi padaryti, jis pailsi ir atsipalaiduoja su moterimi, Ir turiu omenyje ne vien seksą. (juokauji,kalbiesi, žaidi, ir nebūni rimtas)
Laurynas19 2015-10-30 14:03
Va taip ir gaunasi kaip Vyrai su jomis nebežaidžia.
Gediminas Jurgaitis 2015-10-31 01:46
O kas pasake "duonos ir zaidimu"? kiek atsimenu sake "duonos ir pramogu"
vanduo4 2015-10-31 03:38
- Konkurencija dėl moters - pasenęs požiūris į gyvenimą. Gentinėje visuomenėje moteris vyro gyvenime atliko svarbų vaidmenį. Dabar moteris, geriausiu atveju, tėra partneris bet jokiu būdu ne tikslas. Deja ne visos moterys tai supranta ir vedybas sieja su savirealizacija, t.y. visas vyro gyvenimas priklauso jai. Moters gyvenimo prasmė - duoti komandas vyrui, vyro prasmė - duoti komandas... (tai kad visi kieti, nėr ką nachui pasiųst)... klaviatūra gan paprasta alternatyva. Komandos moteriai - kažkas panašaus kaip katiną vedžiotis su pavadėliu (jis tiesiog atsisako eiti, kad nori tai vilk). - Moterys netgi jaučiasi nuoširdžiai įžeistos jeigu vyras savo hobiui skiria daugiau laiko negu jai. Pamiršdamos jog nesąmoningai jos ištekėjo už jo kaip turinčio "polėkį" gyvenime. Tiksliau ji nesąmoningai tikėjosi perimti kasyklos valdymą, juk reikia užsitikrinti "vaikų" ateitį. Vyras reikalingas tik darbų vykdymui. - Na nejaugi jos neturi savo polėkio arba negali prisijungti prie vyro? Nejaugi visas gyvenimas - tai skylės šlifavimas? Sakyčiau tai tik dar vienas mitybos ingridientas ir viskas. - Tad vyras tai žinodamas, ieško kitokių realizavimo alternatyvų. - Nuo čia su tavim sutinku - ta alternatyvų paieška užstringa ir vyksta ne visai tinkama linkme. Klausyk, o kas tau sakė kas yra tinkama? Boba vienakė? jeigu žaidimai nebūtų prasmingi, niekas jų nežaistų. Jie, kaip ir daugelis kitų dalykų, vyrui suteikia didesnį pasitenkinimą nei moteris. P.S. tavo priekaištai, kad vyrai žaidžia žaidimus vietoj to, kad pistų - man primena bobos zirzimą, kad vyras daro taip, o ne kitaip, bet realiai nieko nepasiūlo. Na kam man gyventi diskomforte jeigu, galiu gyventi kaip noriu? - Pasakysi, kad jeigu darysiu gerai tai atsiliepimai bus geri? Nebus. Nesvarbu ką bedarytum - viskas bus blogai. Nervarbu ką tu veiki, čia svarbu kas tave vertina. Kodėl vyrai bijo užkalbinti - paprastas atsakymas: ŽAIDIMAS DUODA EMOCINĮ ATLYGĮ. BOBA - DISKOMFORTĄ.
Mėnesys 2015-10-31 10:44
Aš nesuprantu ką turi bendro žaidimai su vyro charakteriu, tai jog nesusiranda antros pusės? Geriausiu atvėju siejasi tik su tuom. kad žaisdamas kompiuterinius žaidimus jis niekur neišeis. Kompiuteriniai žaidimai, kaip ir kitas dalykas savęs bandymas realizuoti (alkoholiui, azartiniems žaidimams, mašinų remontavimui, lakstymas per kitas, televizijos žiūrėjimas ir t.t.). vanduo4 gerai paminėjo, kad moterys per daug nori, kad vyras butu kaip jos ir vykdytu tai ką ji mėgsta, tai laužydamos vyrą. Aišku vyras irgi nori iš moters vyriškų savybių, kas veda irgi į įdiotizmą. IR NIEKO BENDRO NĖRA ŽAIDIMAI IR SUGEBĖJIMAS SUSIRASTI ANTROS PUSĖS. Didesnė tikimybė, kad žmogaus kvailumas nepadės susirasti, nes jo manymas, būtent tokios jis nori, prasilenkia su realybe. Atsiprašau, bet neįsivaizduoju, kaip padori intelektuali mergina žiūrėtu į vaikiną kuris keikiasi ir panašiai elgiasi, aišku gali būti, bet ar ilgai tai tęstųsi?
pastuh 2015-10-31 20:31
Programuoti idomu, kol zinai ka darai Kad ta zinojima uzsiaugintum turi ilgai papluseti..