Tyrimo išvada: jeigu norite jaustis laimingesni, atsikratykite „Facebook“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arwis 2015-11-11 16:30
Esu turejes pokalbiu su pazystamais gyveniskomis temomis kur nuogastauja ir jauciasi kad ju gyvenimas vietoje stovi kai ju draugai keliauja, tuokiasi, susilaukia vaiku, perka naujus automobilius ir t.t. Ir daznai tokie pokalbiai kyla po kokio nors facebook'o posto. Taciau jie nesupranta kad facebooke pas juos 300-400 zmoniu, zinoma kad kazkas iskeliauja, kazkas masina nusiperka, kazkas darba susiranda etc. Su tiek zmoniu visad kazkas kazkam ivyksta ir jaigu zmogus nesupranta koreliacijos tarp draugu/pazystamu skaiciaus ir ivykiu tikimybes jam atrodo kad jis yra istriges, maziau laimingas nei kiti, kazko nepasiekes.
Laurynas19 2015-11-11 16:59
Kaip tik išbandau tai ant savęs. Jau beveik mėnesį nesinaudoju facebook! t.y nebežiūriu ir nebeskaitau newsfeed'ų. Tikrai galiu teigti jog jaučiuosi laimingesnis! ir patariu kiekvienam tai išbandyti, kurie bent 1val praleidžia scrolindami facebooke. Žinoma įsijungiu facebook kokius 3-4kart per savaitę, bet vien dėl to jog esu grupėse kur skelbiama man reikalinga informacija. (e.g mano krepšinio komandos treniruočių laikai ir pan), taip pat naudoju facebook messengerį, bet tik dėl patogumo.
vytautas pekalis 2015-11-11 18:05
face book nenaudoju ir jauciuos zymiai geriau.o mano zmona turi ji. ir per ji susirado meiluzi, ir dabar sprendziasi labai svarbus seimos egzistencijos klausimai.tai as manau man net nenaudojant face bokk man kenkia, o apie laime nera ka kalbeti.
Audrius 2015-11-11 18:12
Nelabai suprantu...taigi galima paslept visus narcizus...Nieks nevercia ziuret kaip uz paskutinius koks varguolis fotkinasi prie palmes su issinuomotu ferari..o jei nuo tokiu vaizdu darosi liudna, tai cia jau ne facebook problema. Naudojuosi ir toliau naudosiuos FB. Puikus budas gauti temines naujienas ir dalinti dalykais su pazystamais..
Kirtiklis 2015-11-11 18:18
Taip gaunasi kad iki Facebook visi tryško laimė, bet va atsirado Fb ir viską sugadino? Būsi laimingas ant tiek kiek norėsi būti laimingu. O dėl to ką rodo kiti žmonės Fb ir jūs pamatęs tampate nelaimingų? Yra tam puikus sakinys - duskit pavydoliai.
Wildpants 2015-11-11 20:22
Tas pats ir su kvailas žmonėmis. sako dabar padaugėjo visokių idiotų. Jų tiek pat kiek ir anksčiau, bet be interneto negalėjo labai reikštis.
Gediminas Jurgaitis 2015-11-11 21:10
Feisbukas atimdavo labai daug laiko... net nejaustamas issitraukes telefona vis spausdavau ant feisbuko, tiesiog nevalingai.. atsikraciau feisbuko telefone. Nezinau kaip issireiksti, bet zmones feisbuke bendrauja ir pasako tai ko realiame gyvenime niekada nepadarytu ir nepasakytu, tiesiog man tai nepatinka.
DJ_LFS 2015-11-12 03:14
Tai visgi naudojiesi Facebook'u
Arwis 2015-11-12 04:33
Laime yra toks subjektyvus dalykas, kai matai ant sienos kiek visko vyksta labai nesunku susidaryti iliuzija kad visi kazka daro o tu istriges 9-5 darbe.
sub 2015-11-12 09:56
Ir vėl pritariu Kirtikliui Manau jei jautiesi nepilnavertis, tai nesvarbu Facebook, Instagram ar realus gyvenimas, vistiek kitiems kils pavydas. Naudojuosi FB kasdien, beveik po 1 h. per dieną, nes turiu ten įdomių šaltinių apie muziką, telefonus ir techniką. Asmeniškai pats mažai postinu, nes nelabai aktualu, nematau tikslo kažkuo girtis, nors manau kad mano gyvenimas tikrai įdomus. Tiems, kurie labai kreipia dėmesį į kitų FB srautą, kaip anie gerai gyvena, tai imkitės darbo, investuokit, domėkitės kažkuo, dabar internetu galima užsidirbt neišeinant iš namų ir patogiai gyvent, bus mažiau laiko FB ir mažiau pavydo.
trapecijus 2015-11-12 12:57
Susikūrei čia account'ą, kad paverktum jog žmona kakalį susirado. Nemanau, kad problema Facebook, nes meilužį galima susirast ir šiukšles iki konteinerio nunešus. Gal Facebook tebuvo patogi priemonė kažką susirast? Gali atimt telefoną, kompiuterį, persekiot žmoną einančią iki darbo ir atgal - jei norės, vistiek susiras kažką. Pavyzdžiui mes su žmona retai atostogaujam kartu - jei smėlis, palmės, baseinai ir sangria patinka, man kalnai, sniegas ir aktyvumas. Negarantuoju, kad ji nėra nusukus į kairę (aš pats to nepadariau jau 8 metai, tai ir apie kitus galvoju teigiamai), bet dėl to ir galvos nesuku. Svarbiausia man yra jaustis laimingam šeimoj.