Neapdairumo kaina: užmiršus parodyti posūkio signalą – teks perlaikyti egzaminus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MindaugasV85 2015-12-11 11:03
Kuo toliau, tuo durniau... Kažin ar patys tie "specialistai" vairuot moka.
unytas 2015-12-11 11:17
kaip atima teises? niekas nieko neatima man irgi reikejo pereiti kursus sumokejau 200lt ar 220lt ir isklausau issprendzau testa ir pravazavau. o cia tipo "Tomas" i regitra eis per naujo. nebent kaskas pasikeite dabar i Regitra reike eiti moketi 41eur kaip raso uz viska dar gan pigiai. o su ta Regitra isvis yra nesamone monopolininke. draugas teises laike sankrizoi i kaire reikejo sukti bet is priesais atvazuoja automobilis draugas suka o instruktorius per stabdzius sako nebutum spejas tai kano dabar teisibe? neisvazuosi is sankrizos neislaikita o megini vazuoti instruktorius sako nespetum neislaikita.
sub 2015-12-11 17:01
Kuo toliau.... Kažin ar pats vairuoti moki? O važiuot? Ar vairavimas = važiamas. Sakai, kad posūkių nerodymas yra smulkmena, nebent tokiems kelių gaidžiams kaip tu Mindoza, baisus lenktynininaks bet mąstymas kaip vaiko, kuris tik stumdyt automobilį ir temoka.
Kyborg 2015-12-11 22:29
Akivaizdu, kad pats kelių GAIDY, vairuot tikrai nemoki.
mch0lic 2015-12-12 21:19
Tipiškas lietuviškas bendravimas. Jei nemoki argumentuot savo pozicijos tai geriau patylėk, nėra reikalo įžeidinėt kiekvieno kitaip mąstančio. Beje visiškai pritariu MindaugasV85 nuomonei. Lyg ir kelyje visi lygūs, bet 2 metų vairavimo stažo neturintys vairuotojai tampa antrarūšia patrankų mėsa. Man priimtinesnė VMI politika, pirmaisiais verslo metais už pažeidimus stengiamasi nebaust, energiją skiriant švietimui, nežinau kiek tai veikia, bet bent jau nesukelia papildomo streso nepatyrusiems verslininkams, kodėl to neįgyvendinus su vairuotojais (ne visiem pažeidimam)?
Marius.brn 2015-12-12 23:40
Kai esi versle, ir šnekam apie jo specifiką, tai nėra kalba apie galimas gyvybes, kai kad esant už vairo. Tai nelyginkime piršto su vienu daiktu. Šiaip, asmeniškai manau, kad kiek žiauroka, kai dėl posūkio neparodymo reikia kažkokių kursų, bet tsakant, paliksiu tai spręsti kitiems. Visgi tikiu, kad reikėtų pradėti nuo instruktorių ir pačio mokymo, kad mokytume atsakingo požiūrio kelyje, nes dabar mokiname tik tais vairuoti mašiną.
Trofejus 2015-12-13 22:33
Tipiškas lietuviškas bendravimas. Jei nemoki argumentuot savo pozicijos tai geriau patylėk, nėra reikalo įžeidinėt kiekvieno kitaip mąstančio. Beje visiškai pritariu MindaugasV85 nuomonei. Lyg ir kelyje visi lygūs, bet 2 metų vairavimo stažo neturintys vairuotojai tampa antrarūšia patrankų mėsa. Man priimtinesnė VMI politika, pirmaisiais verslo metais už pažeidimus stengiamasi nebaust, energiją skiriant švietimui, nežinau kiek tai veikia, bet bent jau nesukelia papildomo streso nepatyrusiems verslininkams, kodėl to neįgyvendinus su vairuotojais (ne visiem pažeidimam)? Kiek laiko mokina vairuoti instruktoriai (teorija ir vazevima)?? Puse metu, metus ar ilgiau. Vairuotojam truksta pagarbos jausmo ir si pagarba turi buti mokinama nuo pat mazens kad zmogus suprastu kad jis ne vienas kelyje. Ir be to nemaciau kad butu posukio ijungimo rankenele irengta taip kad vairuotojui butu nepatogu rodyti posukio signalo, tai tik patvirtina kad posukio nerodymas yra chuliganisko vairavimo bruozas.
mch0lic 2015-12-13 23:22
Neteisinu vairuotojo, tik norėčiau pastebėt, kad baudomis mes dar nei vienos problemos neišsprendėm, todėl siūlau pagalvot apie šiokį tokį švietimą. Jei pareigūnas negali žodžiu informuot, tai bent su baudos kvitu papildomą informaciją prisega. Pas mus juk jau tapo populiaru per naktį įstatymus pakeist, o paskui dar 10 kartų taisyt. Aš pats pakliuvau į tokią situaciją kur staiga įstatymam pasikeitus gavau pylos ir tapau didžiu nusikaltėliu...
sub 2015-12-14 13:40
Kur jo komentare yra kas nors apie >2 m. stažo vairuotojus? Aš nieko prieš, kad >2m. stažo vairuotojus, dėl žioplų klaidų tik įspėtų. Bet posūkiai tam ir yra visuose automobiliuose, kad vairuotojai juos naudotų įspėti kitus apie savo manevrus. So, ar kelių gaidys ižeidimas, ar priskyrimas tam tikram žmonių ratui? P.S. Įžeist nenorėjau, bet jis visose temose, kur komentuoja tai visada nuomonė panaši, jis vairavimo profesorius, o tikri specai nieko nemoka.