Negailestingas verdiktas: BMW vairuotojas – diagnozė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Jomajo 2015-12-14 19:15
kiek dar zmoniu tures mirti del jaunu kvailiu kaltes, kad musu valdzios idiotai priimtu tinkamus istatymus, kaip tai padaryta kitose valstybese. pvz:jaunas vairuojas -galingas automobilis- draudimas metams- 3000eu. Durniu laivas geriau padarys 0 promiliu ir stebesis kaip cia niekas nepasiteisino.
zet 2015-12-14 20:15
maksimaliai bukas straipsnis. Citata : Pastaruoju metu skaudžiausiose avarijose vis minimi BMW automobiliai ir jų neatsakingi vairuotojai. Na kad ziniasklaida tik ir akcentuoja, jai siaip masina tris kart vertesi bet ne BMW, tai antraste "ivyko nelaime" ir 20 komentaru. O del statistikos tai vel, vienoda ta statistika. Tiesiog jauni zmones, kurie linke rizikuoti sia marke pamege. Kalbant apie statistika. Blogai paemus imti gautos isvados bus didelis melas. Tad ne masinos daro avarijas (nebent stabdziai sugestu) o vairuotojai. Tad reiktu imti ir nagrineti, kurie parametrai koreliuoja. Akivaizdu, kad jauni , ypac vaikinai linke labiausiai rizikuoti. Tada paimam sia grupe ir paziurim pasiskirstyma pvz nuo auto markes. Tada paimam kokia moteru grupe nuo 30 iki 40 ir paziurim ar avariju skaicius koreliuoja su bmw. Jei bmw masina lemiamas veiksnys daryti avarijas, ta korealiacija bus visose amziaus grupese. Bet ir tai negana, paemus jaunimo grupe, dar kur avarijos galima dar sumazinti aibe kur galingesnes masinos ir paemus vien galingesniu masinu aibe kur padare jaunimas avarijas , tikrinti ju koreliacijas. Niekas tokiu tyrimu nedare, paeme mazdaug tokia statistika: i egzamina atejo tik 2 studentai. Vienas is ju su slubuojancia koja neislaike egzamino. Taigis, 100% slubuojantys koja stodentai neislaike egzaminu. Arba pagal tokia pat logika galima teigti, kad juoda spalva skatina nusikalsti, arba jei pamatai zmogu juoda spalva apsirengusi, didesne tikimybe kad jis vagis. Jus niekas nakti nevogia baltai apsirengus.... Ne veltui statistika yra mokslas. Ir kas rasete si straipsni, bent pries tai pasidomikite, kas tai yra statistika, o tada si zodi savo straipsnyje vartokite. Geda. Geda tokias pievas rasyti. Geda tokias pievas technologiju zurnalui spausdinti. Siaip reikia riboti galingesnes masinas jaunimui, bet ne tai, kad eiline tojota 1.6 dizelis tampa per galinga. Plius draudimas jaunimui turi kainuot daugiau, jei kalba apie galingesne masina eina.
bahuriux 2015-12-14 20:56
Iš nerašytu taisyklių, tai visi taksi, paskui mercedes, volvo markės ir beveik visų markių parketnikai, bent jau man nėra pasitaikę, išskyrus viena išimtį, kai moteris prieš 3 metus su parketnių džipu praleido VOV tas buvo beveik neįtikėtina Mersus dažniausiai vairuoja arba pensininkai, kurie nemato nieko šonuose, arba pasikėlę viarslinykai, kuriems netai kad kiti eismo dalyviai yra šiukšlės, bet ir visi like žmonės. O bmw man netrukdo, nes jų niekada nepasitaiko, kad vilktusi, mina ant gazo ir nukrūksta, o nesivelka, kaip pvz du maži vienatūriai vienas šalia kito dviejų juostų kely važiuodami mažiau leistino greičio.
hamann 2015-12-15 10:41
Man asmeniškai, BMW kaip gamintojas, labai patinka (nors nevairavau ir nevairuoju BMW), bet visgi su pasakymu, kad
AndriusBalsys 2015-12-15 11:21
Draudimo kainą reguliuoja rinka, ne įstatymas.