Kuo ypatinga išmaniųjų telefonų žaidimų rinka: čia milijonus gali uždirbti bet kas - tą jau ir daro daug lietuvių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2015-12-29 12:53
Seriously, bet kas? Milijoną uždirba mažiau nei 1% programėlių. Investuoti reikia daug, skolinti retai kas skolina, o jei ir skolina - brangiai. Jokio lengvo uždarbio nėra, bet žinoma, jei turi gerą idėją ir pats programuoji bei turi atliekamų finansų, gali ir sukurti kažką. Kitu atveju reikia itin gilios kišenės ir būt susitaikius su mintimi, kad gali viską prarasti.
unytas 2015-12-29 14:29
nebent pats viska padarai ir ikeli i store bet reike ir an android ir an ios sukurti. o gerause tureti gera ideja ir iskart pasiruosti kunkurencijail. pvz kad ir minecraft o kopijuotoju pilna greit atsirado. kaip sakant lengvu pinigu nebuna
Nukainotas 2015-12-29 22:10
Ta proga gal jums bus įdomu išmėginti ir mano sukurtą Android žaidimą: https://play.google.com/store/apps/deta ... olor.lines
Sunscript 2015-12-30 08:05
Eilinis įrodymas kas jūsų laukia sukūrus vidutinį žaidimą, 50-100 parsisiuntimų. Net jei tie skaičiai būtų 1000 kartų didesni, vis tiek uždirbtumėt tik 10-50 eurų per mėnesį iš reklamos maksimum.
Nukainotas 2015-12-30 09:11
Ne viskas taip fiksuota „jei ..... , tai .....“. Yra puikių žaidimų su mažai parsisiuntimų, yra visiškų niekalų su daug parsisiuntimų. Populiarumas priklauso nuo daug faktorių, prieš kuriant reikia susirasti tam tikras nišas ir mėginti jas užpildyti (man taip sakė). Tiesiog, kai visa programėlių parduotuvė užversta milijonais žaidimų, labai sunku atkreipti dėmesį į savo žaidimą. Aš savo žaidimą pradėjau daryti net neketindamas jo publikuoti, mokymosi tikslais. Tačiau, kadangi gavosi visai neblogas, nutariau paleisti. Jis nemokamas ir be reklamų. Atsisiuntimų nedaug, tačiau įvertinimai geri ir pusė atsisiuntusių pasilieka (neištrina). Tarp panašių žaidimų (Color Lines) maniškis yra geriausias ir kokybiškiausias, kai daug prastesni turi šimtus tūkst. ir net milijoną atsisiuntimų. Kol kas stebiu situaciją ir prieš darydamas kitą žaidimą tikiuosi turėti konkretesnį planą. Mano pažįstamas per savaitgalį sukurpė porą nesudėtingų žaidimukų ir iš jų dabar pastoviai gauna papildomą penktadalį savo programuotojo atlyginimo. Pamatęs, kokios galimybės, jis per porą mėn. sukūrė daug sudėtingesnį, kuris tačiau neišpopuliarėjo. Taip kad čia yra loterija - kaip pasiseka užtaikyti ant tinkamų raktažodžių paieškose ir kitos sąlygos. Vienu žodžiu, nėra taip, kad visiškai nėra šansų neturint didelio biudžeto kūrimui.
immortallt 2015-12-30 09:27
Nukainotas, būtent! Net geras pats žaidimas neužtikrina sėkmės.