„CES 2016“ parodoje pristatytas dronas su autopiloto funkcija (Video)  (1)

„CES 2016“ renginyje „Squadrone System“ kompanija pristatė „Hexo+“ droną, kuris nuo analogiškų įrenginių skiriasi tuo, kad yra pajėgus savarankiškai ir saugiai pakilti bei nusileisti. Tokio funkcionalumo svarbą sudėtinga pervertinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Drono naudotojas gali nesifokusuoti ties pačiu skrydžio procesu, nes tą darys pats „Hexo+“. Dronas gali savarankiškai keisti savo padėtį trijose ašyse, o specialios skaitmeninės programėlės dėka naudotojas galės pateikti jam konkretaus objekto sekimo algoritmą. Specialios skaitmeninės programėlės dėka „Hexo+“ drono naudotojas galės valdyti integruotos kameros judėjimą ir kontroliuoti vaizdo įrašymą. Naudotojo buvimo padėtį dronas nustato GPS duomenų ir išmanaus telefono jutiklių dėka.

„Hexo+“ dronas pasižymi 80 nustatytų kameros judėjimų, o didžiausias skrydžio laikas yra 15 minučių. Dronas yra suderinamas su „GoPro“ („Hero 3“, „Hero 3+“ ir „Hero 4“) kameromis ir yra pajėgus veikti lietuje, nors atsparumu vandeniui pasigirti negali. Didžiausias skrydžio laikas siekia 70 km/val.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(13)
(1)
(12)

Komentarai (1)