Ką „Apple“ pasiūlys šįkart? 7 gandai apie „iPhone 7“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2016-01-13 14:02
Kaip matau "Iphone" vis mažina baterijas ir specifikacijos ne pačios geriausios.
Creatium 2016-01-13 14:51
Bet tarnavimo laikas išlieka toks pat arba didėja. Tai... gal logiška? Nors nežinau. Daugelis skundžiasi, kad tikrai per trumpai laiko, nors man tai užtenka. Vieno atsakymo turbūt nėra. Įdomus, bet nepaminėtas dalykas, kodėl ketinama atsisakyti AUX jungties. Aišku, čia toks pat gandas, bet teigiama, kad Apple kuria naują garso failų standartą savo įrenginiams, kuris galėtų atkurti ženkliai geresnės kokybės garsą. Tačiau dabartinis AUX telefonuose to negalėtų atkurti, todėl reikia ieškoti kito būdo. Vienas iš variantų - garso perdavimas per Lightning portą (dabar naudojama telefono krovimui). Tai kitaip tariant, ausinės gali būti su Lightning jungtimi. Arba visai belaidės. O vandeniui pašalinti, pagal patentą, būtų naudojamos garso bangos, specialaus ilgio, kurios vandenį tiesiogine to žodžio prasme išstumtų iš, pvz., garsiakalbių.
Berserkas 2016-01-13 21:21
Jeigu telefonas guli kišenėj ir tik į žinutes atsakai,na dar pasitikrini facebook ir technologijos.lt tai laiko, bet jei koki filma pažiurėjus ar daugiau praleidus laiko tai aiškiai matosi baterijos talpos trukumas. Matau vis plonina viska, bet baterija mažėja. IOS mažiau sunaudoja energijos negu Android dėl to vis didėja talpa, bet tikrai taip ilgai nevyks. Na jei montuotu 3000mAh tai laikytu baterija gerai. Pastebėjau Apple mėgsta viska suspaust kas aušinimui nėra gerai. Pridursiu, kad ir tvirtumo savybes praranda.
Berserkas 2016-01-13 21:23
Kur lyginau IOS su Android tai norėjau parašyt baterijos tarnavimo laika, bet per telefona neina redaguot.
mch0lic 2016-01-14 07:43
Su ta gaso kokybe tai kažkoks išsikalinėjimas, lyg iPhone išskirtinai profesionaliem renginiam naudotų. Nežinau kaip jūs, bet muzikos klausausi ne kažkokiose akustinėse salėse su 100K aparatūra, bet mieste, viešajam transporte ir pan. (su standartinėmis ausinėmis), kur aplinkos trukšmas yra pakankamai didelis ir net su geriausiomis ausinėmis vis tiek negirdi detalių, tai jūs man pasakykit %!@%@ ta geresnė jungtis?