„Opel“ tirs reakcijas į jų koncepcinį automobilį  (3)

„Opel“ išplatino keletą koncepcinio galine ašimi varomo kupė automobilio nuotraukų. Teigiama, kad šio modelio debiutas įvyks kovo mėnesio pradžioje tarptautinėje Ženevos parodoje. Prototipas vadinsis GT ir yra išleistas to paties pavadinimo praėjusio amžiaus 60-ųjų klasikinio modelio garbei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Opel“ teigia, kad šis konceptas atskleis, kokie bus Vokietijos gamintojo ateities sportiniai automobiliai. GT svers ne daugiau vienos tonos, variklis bus komponuojamas centre už priekinės ašies, o transmisija galią perduos galiniams ratams.

Kol kas konceptui skirtas trijų cilindrų vieno litro darbinio tūrio variklis, kuris montuojamas kompaktiniuose modeliuose „Adam“, „Corsa“ ir „Astra“. Jo galia – 145 AG, o maksimalus sukimo momentas siekia 205 Nm.

Agregatas derinamas su šešių laipsnių automatine pavarų dėže. Iki šimto km/val. jis įsibėgėja per mažiau nei 8 sekundes ir išvysto maksimalų 215 km/val. greitį.

 „Opel“ atstovai neslepia, kad serijinė automobilio gamyba dar nenumatyta. Vokiečiai kol kas tikisi susilaukti atsiliepimų ir patyrinėti žmonių reakcijas.
 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(12)
(1)
(11)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: