Požiūris kitu kampu: 7 priežastys, kurios neleistų iškeisti „iPhone“ į „Android“ telefoną

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

geziokas 2016-02-10 08:46
du punktai susiję su pačia iOS ir trys punktai su appsais. Tai gal iš karto reikėjo juos apjungti ir pasakyti, jog priežasčių yra keturios, o ne septynios. Dėl TouchID, nemanau, jog tai priežąstis, dėl kurios žmonės nenorėtų pakeisti iPhone. Taigi, lieka trys apibendrintos priežastys: 1. žymiai geresnė operacinė sistema- spartesnė, nuolat atnaujinama, patogesnė; 2. kokybiški appsai; 3. Apple Watch. Bet tik tiek. Dėl to tikrai neverta permokėti 2-4 kartus
Eič 2016-02-10 08:52
Tai ką.. Dabar fanatikų pasisakymus skelbsite?
obuglas 2016-02-10 10:28
Nėra ta iOS tokia stebuklinga. Realus pavyzdys, po spalio mėn. iOS update. Windows PC neatpažįsta iPhone, todėl persikelti nuotraukaų kaip anksčiau galimybės nebėra. Maža to, po šio update nulūžo ir nuotraukų sinchronizacija su iCloud. Sprendimos vis dar nėra. Apple Watch punktas yra pritemptas, nes visi turi išmanuosius laikrodžius.
geziokas 2016-02-10 11:27
android po atnaujinimų nelūžta tik dėl to, jog absoliuti dauguma įrenginių jų net negauna. iPhone'ų pliusas tas, jog daugelis įrengių gauna naujausius atnaujinimus. Žinoma, nevisi atnaujinimai vyksta sklandžiai, juk ir Windows atnaujinimai ne visi sklandžiai praeina. Sutinku, jog Apple Watch punktas yra pritemptas: tie kas juos turi, tikrai nepirks Android telefono. Tas pats galioja ir iPhone turėtojams: jie nepirks google laikrodžių.
Siguas 2016-02-10 13:06
Koks cia pliusas jei vos ne po kiekvieno iOS atnaujinimo uzluzta programos, nebeveikia zadintuvas, ar kvailioti pradeda akumuliatoriaus indikatorius ir daznai net nebeimanoma naudotis telefonu. Kazko nepamenu, kad su android taip butu ivyke. O del kokybisku appsu tai jie beveik visi mokami. Kai galiu is begalybes android programu issirinkti geriausia ir nemokama tai mane labiau tenkina.
audriusn 2016-02-10 14:38
del kokybisku appsu kainos reike verkti pas tu appsu gamintojus, kad jie burzujai pinigu labai nori. apple neregulioja ar bus mokama, ar ne.
trapecijus 2016-02-10 17:36
Kaip suprantu net arti iOS nebuvęs, kad tokias nesąmones rašai
m4nkind 2016-02-10 18:34
kad cia ne apie iPhone raso or apie iOS, pats telefonas slamsto kruva, tik operacine gera turi.
Auksine Logika 2016-02-10 20:26
iPhone minusai: 1. Updeitinus iOS telefonas tampa plyta 2. Remi kompanija, kuri isnaudoja zmones, vaikus tiek kad jie sokineja nuo stogu 3. Negali susideliot telefono kaip pats nori (no customization) tai realiai esi tik eiline pilka avelele durnoj bandoj kuri triskart permokejo uz irenginio analoga 4. Apie iTunes isvis patylesiu. Kiekvienam zingsnyje reik moket saibas uz nieka
Xdmin 2016-02-10 21:04
1. Nori pasakyti Android niekada neturejo siu problemu? Darydamas Android update pirma perskaitai zmoniu atsiliepimus, ar telefonas nepradejo veikti leciau, ar baterija laiko tiek pat, ar mano telefonas isvis gaus atnaujinima? 3. Ant Nokia tu gali susidelioti tik kvadratukus ant pagrindinio ekrano, turetum juoktis is "galimybiu". Bet zinai ka? Man patogu! Ir kam tada kazka keisti, jeigu standartas patogus? Ir su telefonu neissiskirsi, busi pilka avele kad ir ka tu jam padarytum, nebent laikina showoffa, kai kazkam duosi ji i rankas palaikyti. PS: tris kartus permoki jei lygini iphone vs noname ar kazka kas populiarus kur nors Kinijoje ar Japonijoje, bet ne Europoje. Zymus brandai, Samsung ar LG kainuoja labai panasiai kaip ir Apple telefonai.
GNU 2016-02-10 22:54
Na tas Apple Watch punktas tikrai pritemptas, bet pridėčiau, praktiškai nekyla jokių iPhone suderinamumo problemų su 3čiųjų šalių įrenginiais, ką kartais tenka patirti su Android įrenginiais. Kadangi turiu abu telefonus, galiu pasakyti, kad didžiausias Android pranašumas yra kaina, visi kiti privalumai aktualūs nebent geekams.
audriusn 2016-02-11 09:02
Tada turi nepirkti ir situ: Nokia, Motorola, Huawei, Sony, Cisco, Amazon, H-P, Dell, Nintendo, MS X-Box. Jie ir daug kitu gaminasi Foxconne.