„Cat S60“ – pirmasis pasaulyje išmanusis telefonas su integruotu termovizoriumi  (0)

Bendrovė „Bullitt Group“, iš „Caterpillar“ išpirkusi teises gaminti prietaisus su „Cat“ prekės ženklu, šiandien pristatė išmanųjį telefoną „Cat S60“, kuris turi unikalią savybę. Be įprastos 13 megapikselių kameros su dviguba LED blykste ant galinio dangtelio yra įmontuotas FLIR sukurtas termovizorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be to, nuspaudus kelis mygtukus, galima patikimai užsandarinti visas korpuso ertmes ir išmanųjį telefoną panardinti į 5 metrų gylį. Vandenyje išmanusis telefonas taip pat gali būti naudojamas, pavyzdžiui., kaip povandeninė kamera.

Siekiant didesnio stiprumo „Cat S60“ rėmelis gaminamas naudojant liejimo su spaudimu technologiją, kuri užtikrina didesnį atsparumą smūgiams (jį galima numesti nuo 1,8 m aukščio, atitinka MIL-STD-810G standarto reikalavimus). 4,7 colių HD ekranas atpažįsta prisilietimus su pirštinėmis ir drėgnais pirštais, o padengtas  jis yra „Gorilla Glass 4“ stiklu.

Išmanusis turi 3800 mAh talpos bateriją, 105 dB garsiakalbį ir 5 MP priekinę kamerą. „Cat S60“ veiklos spartą užtikrina „Snapdragon 617“ lustas ir 3 GB RAM, o duomenų saugojimui numatyta 32 GB vidinės atminties. Įdiegta operacinė sistema „Android 6.0 Marshmallow“.

Naujieną bus galima įsigyti už 649 €.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(60)
(12)
(48)

Komentarai (0)