Progreso nesustabdysi: „Fujitsu“ pristatė išmaniąją apyrankę karvėms (Foto)  (1)

Kiekvieną dieną dėvimų išmaniųjų įrenginių populiarumas auga. Šiandien rinkoje galima rasti išmaniuosius laikrodžius, išmaniąsias apyrankes (aktyvumo asistentus), išmaniuosius drabužius ir kitus įrenginius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Fujitsu“ kompanija pristatė išmaniąją apyrankę ne žmonėms, o karvėms. Naujiena buvo pristatyta „MWC“ metu ir sukurta specialiai tam, kad būtų padidintas gyvulių ūkio produktyvumas. Pasak „Fujitso“ atstovų, aksesuaro veikimo algoritmas labai paprastas: karvės judėjimas pagreitėja 6 kartus, kai ji yra pasirengusi apvaisinimui ir išmaniosios apyrankės žingsniamatis fiksuoja šią akimirką. 

Išmanioji apyrankė renka duomenis ir siunčia juos į „Microsoft Azure“ debesį. O vėliau ūkininkas gauna visą informaciją į savo kompiuterį apie visus gyvulius, kuriems uždėtas toks įrenginys.

Įdomu tai, kad ši išmanioji apyrankė jau egzistuoja nuo 2013 metų, tačiau pristatyta tik dabar. „Fujitsu“ atstovo teigimu, idealiausias įrenginio pristatymo laikas yra dabar, „MWC 2016“ renginio metu todėl, kad nuo šių metų dėvimi išmanieji įrenginiai turės svarbią vietą visų mūsų gyvenime. „Fujitsu“ išmaniosios apyrankės sprendimas bus prieinamas Japonijoje, Europoje, o vėliau tikėtina ir JAV.  

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai (1)